Ponturi Pariuri Fotbal Australia vs Danemarca

BETFAIR EXCHANGE

AUSTRALIA - DANEMARCA

De la ora 17:00, pe ”Al Janoub Stadium” din Al Wakrah, Australia si Danemarca se intalnesc intr-un joc decisiv pentru accederea in optimile Cupei Mondiale. Dupa primele doua etape, Australia a acumulat 3 puncte, in timp ce Danemarca doar un singur punct. Cele doua echipe s-au intalnit ultima data la Mondialul din 2018, iar partida s-a incheiat atunci la egalitate, scor 1-1.

cota2.ro

Danemarca a fost si este considerata de multi o forta a fotbalului european si una dintre echipele care pot ajunge macar in sferturi la acest Mondial. Dupa acea semifinala nefericita de la EURO 2020 contra Angliei si cu rezultate impresionante in perioada premergatoare Cupei Mondiale, inclusiv victorii impotriva Frantei in Nations League, danezii au creat un val de entuziasm in randul fanilor, dar si in jurul nationalei. Aceste asteptari s-au cam prabusit dupa jocul cu Tunisia in care prestatia nu a fost deloc una buna, ba dimpotriva, danezii chinuindu-se destul de mult sa-si impuna jocul propus. In etapa a doua au avut o prestatie mult mai buna in partida cu Franta, care a fost salvata din nou de Mbappe. Danezii au cedat intr-un final cu 1-2, iar singura optiune in jocul cu Australia este victoria.

Australia a pierdut la scorul meciul de debut de la acest Mondial, 1-4 contra compioanei in exercitiu, Franta. In al doilea meci, acestia au jucat cu mult determinare, iar dupa o prestatie forte buna au obtinut cele 3 puncte gratie unui succes la limita cu Tunisia, scor 1-0. Australienii nu au avut de luptat doar cu Tunisia in meciul precedent, ci si cu fanii acestei selectionate care erau intr-un numar impresionant la stadion si care practic au fost ca un al 12-lea jucator pentru ei. Lovitura de cap a lui Mitchell Duke a adus cele trei puncte dupa reusita din minutul 23. Chiar daca s-au aparat foarte bine, in special in repriza a doua, si au incheiat meciul epuizati, consider ca moralul acestora e unul bun inaintea acestei confruntari decisive cu Danemarca.

Echipe probabile, Australia - Danemarca

Australia (4-5-1): Ryan; Karacic, Souttar, Rowles, Behich; Leckie, Irvine, Mooy, McGree, Goodwin; Duke

Danemarca (3-4-3): Schmeichel; Andersen, Kjaer, Christensen; Kristensen, Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Dolberg, Damsgaard

Ambele echipe sunt organizate defensiv, insa consider ca ”nordicii” sunt favoriti. Chiar daca nu au un numar 9 de clasa mondiala, danezii se completeaza perfect cu jocul de pase si ocaziile apar in numar destul de mare gratie momentelor de inspiratie ale lui Eriksen. Australia se multumeste si cu un egal, asta in cazul in care Tunisia nu invinge Franta, lucru aproape imposibil dupa parerea mea, mai ales la cum au inceput campionii mondiali acest turneu. Danemarca va trebui sa atace din primul minut si eu consider ca au calitatea necesara pentru a izbuti victoria. Pontul meu pentru acest meci este ”Danemarca -1.0 Handicap Asiatic”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Australia vs Danemarca
Pronostic:
Danemarca -1.0 AH
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro