Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Elveția

BETANO

Ziua de vineri aduce ultimele meciuri din faza grupelor la Campionatul Mondial din Qatar. Brazilia și Portugalia sunt deja cu sacii în căruță și doar vor arbitra, în parte, lupta pentru locul secund din grupele lor.

Cel mai tare duel al zilei e confruntarea dintre Serbia și Elveția, acolo unde se va da o luptă totală pe teren pentru un loc în optimi. Interesant va fi și duelul dintre Ghana și Uruguay, acolo unde ghanezii încă n-au uitat hențul lui Suarez și penalty-ul ratat de Asamoah Gyan, din 2010.

cota2.ro

Dar pariul nostru de azi va fi pe meciul dintre Serbia și Elveția, acolo unde calificarea se joacă parte-n parte, desigur, dacă nu ne gândim că Mondialul acesta ne-ar putea livra și o surpriză în care Camerun o învinge pe Brazilia și se insinuează în lupta la calificare.

Înainte de startul rundei a 3-a, situația arată în felul următor. Brazilia, cu 6 puncte, deja în optimi, apoi Elveția, pe poziția a 2-a, cu 3 puncte, urmată de Camerun și Serbia, fiecare cu câte un punct.

Dacă mergem pe logică și pe ideea că Brazilia nu va pierde ultimul meci, atunci Elveția și Serbia au meci direct de calificare. Elvețienii lui Sommer sunt în faza următoare și cu o remiză, în timp ce Tadici, Vlahovici și Mitrovici trebuie să producă goluri și victorie pentru a prinde locul secund în grupă.

Pentru că Serbia este echipa care vine din urmă, pariul nostru de azi îi va avea în prim plan. Apelăm atât la răutatea nativă a fotbaliștilor sârbi, cât și la statisticile meciurilor jucate până acum la Mondial.

  • 12 faulturi a avut Serbia contra Braziliei;
  • 13 faulturi a avut Serbia contra Camerunului;
  • 5 cartonașe galbene au încasat sârbii în cele 2 meciuri de până acum;
  • cele două echipe s-au întâlnit, tot în grupe, și la Cupa Mondială din 2018: Elveția a câștigat cu 2-1, dar să ne uităm pe detaliile disciplinare - 17 faulturi Serbia și 4 cartonașe galbene primite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Serbia vs Elveția
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Serbia
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro