Ponturi Pariuri Tenis Ana Konjuh vs Weronika Falkowska

BETANO

Încercăm să depășim perioada mai slabă cu un meci de la Challenger-ul de la Andorra, turneu desfășurat în sală, ajuns în faza sferturilor de finală  

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare, Ana Konjuh și Weronika Falkowska, precum și pronosticul recomandat. 

cota2.ro

Ana Konjuh este o jucătoare din Croația de 24 ani, momentan pe locul 117 mondial . Ea este o jucătoare extrem de talentată, dar și ghinionistă, care a intrat în top 100 WTA încă de la vârsta de 16 ani, iar la 20 ani lupta deja cu cele mai bune jucătoare din circuit, ajungând pe locul 20 WTA. Cariera sa a fost însă măcinată de accidentări grave, astfel că Ana a trebuit de fiecare dată să o ia de la capăt după perioade lungi de absență. Acum pare să fie intr-un ritm bun și vine aici după 12 victorii consecutive în sală, perioadă în care a câștigat titlurile ITF de la Bratislava și Ortisei. În primele două tururi aici a trecut de Carole Monnet si Tatjana Maria.

Weronika Falkowska este surpriza acestui turneu, jucătoarea din Polonia trecând în primele 2 tururi de Jaqueline Cristian și Yamstrenska, jucătoare mult mai bine cotate. Ea este o sportivă de 22 ani, clasată pe locul 266 WTA, necunoscută publicului larg, care evoluează în turnee de nivel inferior, ITF și rar Challenger, rezultatele sale fiind medii. Anul acesta a câștigat un trofeu, pe zgură la Tallin, însă adversarele întâlnite acolo au fost modeste, toate în afara top 275. Pe hard nu impresionează, având anul acesta un bilanț 13 v - 16 î, deși nivelul la care a participat a fost redus. 

Ana Konjuh a fost dominantă în primele 2 tururi, desi adversarele întâlnite au fost mult peste Weronika Falkowska. Jucătoarea din Croația pare în formă bună și o văd curând să reintre în elita tenisului feminin. Jucătoarea din Polonia este o surpriză și a profitat de lejeritatea cu care Jaqueline și Yamstrenska au tratat acest final de sezon. Merg pe o victorie clară a favoritei. 


*Având în vedere faptul că turneele ATP și WTA sunt în pauză, sezonul competițional 2022 fiind încheiat, recomand mize moderate pentru partidele disputate la nivel Challenger și ITF, rezultatele fiind imprevizibile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Konjuh vs Weronika Falkowska
Pronostic:
Ana Konjuh & sub 19.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro