Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Elvetia

BETFAIR SPORTSBOOK

SERBIA - ELVETIA

Diseara, de la ora 21:00, Serbia si Elvetia se vor intalni intr-un duel decisiv pentru calificarea in optimile de finala de la Campionatul Mondial. Sarbii au o revansa de luat dupa jocul de la Cupa Mondiala de acum 4 ani cand Elvetia s-a impus cu scorul de 2-1, dupa un joc umbrit de tensiuni politice.

cota2.ro

Elvetia e mai bine clasata in grupa, avand 3 puncte acumulate dupa primele doua partide si s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate, asta in cazul in care Camerun nu izbuteste vreo surpriza contra Braziliei. Serbia are nevoie de toate punctele in aceasta confruntare, dar si de un rezultat bun al Braziliei, pentru a reusi sa se califice in fazele eliminatorii. Partida de pe ”Stadium 974” din Ras Abu Aboud va fi condusa de centralul argentinian, Fernando Rapallini, arbitru cu ”mana larga” la cartonase, avand in vedere media de aproape 6 avertismente per meci. 

Va fi o confruntare cu multa tensiune si nu doar din pricina mizei, ci si prin faptul ca in 2018 meciul a fost intiparit in memoria fanilor ca fiind unul cu puternice accente politice. Granit Xhaka, jucatorul nascut la Basel din parinti de etnie albaneza, din Kosovo, a sarbatorit reusita impotriva Serbiei formand cu mainile un vultur cu doua capete, acesta fiind un simbol nationalist albanez care il regasim si pe steagul tarii. De asemenea, Xherdan Shaqiri, jucator nascut in Kosovo, care si-a declarat independenta fata de Serbia in 2008, a punctat si el si a replicat celebrarea colegului sau, infuriind echipa sarba si determinand FIFA sa ii amendeze pe cei doi jucatori pentru comportament nesportiv. Controversele legate de Kosovo au fost prezente si la aceasta Cupa Mondiala, FIFA deschizand o procedura impotriva sarbilor, dupa ce acestia au agatat un steag in vestiar la meciul cu Brazilia, in care Kosovo ar fi facut partea din Serbia.

Echipe probabile:

Serbia (3-4-2-1): Vanja Milinkovic-Savic; Milenkovic, Velijkovic, Pavlovic; Zivkovic, Maksimovic, Lukic, Kostic; Sergej Milenkovic-Savic, Mitrovic, Tadic

Elvetia (4-2-3-1): Sommer; Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Freuler, Xhaka; Shaqiri, Sow, Vargas; Embolo

Meciul se anunta a fi unul cu destul de multe reusite, iar faulturile si duritatile nu ar trebui sa lipseasca. Ca o mica gluma, e de urmarit si o eventuala celebrare a celor doi jucatori mentionati in articol, in cazul in care vor reusi sa puncteze, pentru ca ar tensiona si mai tare meciul. In alta ordine de idei, cred ca o sa fie un joc disputat, un joc cu multe faze de poarta, dar si extrem de tacticizat, avand in vedere ca vorbim de doua nationale de top. Pontul meu se va axa pe doi jucatori, cate unul din fiecare echipa, care au impresionat mereu si impresioneaza si la acest Mondial. Varful Aleksandar Mitrovic e pur si simplu un ”munte” de om si isi creeaza mereu ocazii si de cele mai multe ori le si frunctifica, iar in acest joc cred ca Sommer va avea destul de multa treaba. Deasemenea, Xhaka, mijlocasul elvetian e ”creierul” echipei si majoritatea mingilor trec pe la el. Cred ca va trimite multe pase in acest joc. Pariul meu pentru acest meci este ”Aleksandar Mitrovic are minim un sut pe poarta & Granit Xhaka incearca sa trimita 50 sau mai multe pase”, la o cota de 1.95, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Serbia vs Elvetia
Pronostic:
Aleksandar Mitrovic are minim un sut pe poarta & Granit Xhaka incearca sa trimita 50 sau mai multe pase
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro