Ponturi Pariuri Tenis Oriol Roca Batalla vs Steven Diez

BETANO

În semifinalele Challenger-ului de la Maspalomas, turneu desfășurat pe zgură, avem meciul dintre reprezentantul gazdelor, Oriol Roca Batalla și canadianul Steven Diez. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Oriol Roca Batalla este un jucător spaniol de 29 ani, clasat pe locul 299 ATP. El evoluează în general în turnee mici, de nivel ITF și Challenger, acolo unde are rezultate bune, având numai putin de 6 titluri câștigate în ultimii 3 ani. Roca Batalla este un zgurist tipic, suprafață pe care evoluează aproape în exclusivitate și unde în acest an a câștigat peste 70% din meciuri. În ultima perioadă a jucat bine, a câștigat turneul ITF de la Girona, iar aici a trecut fără să piardă set de doi jucători superiori, Sanchez Izquierdo și Geerts. 

cota2.ro

Steven Diez este un jucător canadian de 31 de ani, aflat pe locul 348 ATP. Deși se află aproape de finalul carierei, asemenea adversarului său, el nu a intrat niciodată în top 100, cariera sa fiind mai degrabă modestă. El evoluează mai mult pe hard, acolo unde a câștigat ultimul și singurul titlu din carieră, Challenger-ul de la Burnie în 2019. Aici a stat mult pe teren, câștigând în set decisiv toate cele 3 partide anterioare.  

Oriol Roca Batalla este favorit, fiind un jucător crescut și care a evoluat mai toată cariera pe zgura spaniolă. Cei doi s-au întâlnit în finala turneului ITF de la Girona în luna Octombrie, iar spaniolul a câștigat destul de usor în 2 seturi. Merg pe victoria lui și astăzi. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Oriol Roca Batalla vs Steven Diez
Pronostic:
Oriol Roca Batalla -1.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro