Ponturi Pariuri Tenis Dusan Lajovic vs Steven Diez

BETANO

Încercăm să revenim pe trendul pozitiv care a caracterizat pronosticurile din tenis în acest an, și vă propun finala turneului Challenger de la Maspalomas, Spania, ce îi aduce față în față pe Dusan Lajovic și Steven Diez.

Mai jos aveți informații despre jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Dusan Lajovic este un jucător sârb de 32 ani, clasat pe locul 102 ATP. El a părăsit anul acesta pentru prima dată după 8 ani prima sută mondială, rezultatele sale în 2022 fiind destul de modeste. Lajovic este un sportiv bun, ce are în cariera sa 2 titluri ATP pe zgură, la Bastad și Umag precum și 5 titluri de nivel Challenger. El este de mulți ani la nivel înalt, cea mai bună poziție fiind atinsă în 2019 când a fost pe locul 23, ajungând în sferturile de finală la Roland Garros. 

Steven Diez este un canadian de 31 ani, mult mai puțin cunoscut publicului larg. Deși se află aproape de finalul carierei, el nu a intrat niciodată în top 100, momentan fiind pe locul 348. Cariera sa a fost mai degrabă modestă, el evoluând în general la nivel ITF si Challenger și mai mult pe hard, suprafață unde a câștigat ultimul și singurul titlu din carieră, Challenger-ul de la Burnie în 2019. A ajuns surprinzător în această finală după ce l-a învins pe Oriol Roca Batalla în semifinale.

În ciuda anului mai slab, Dusan Lajovic are în 2022 victorii pe zgură cu Casper Ruud, Coric, Mannarino , Krajinovic ori Carballes Baena, adversari infinit mai buni decât Steven Diez. Cu o victorie astăzi sârbul poate termina al 9-lea an la rând în top 100, iar adversarul este accesibil.


*Având în vedere faptul că turneele ATP și WTA sunt în pauză, sezonul competițional 2022 fiind încheiat, recomand mize moderate pentru partidele disputate la nivel Challenger și ITF, rezultatele fiind imprevizibile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dusan Lajovic vs Steven Diez
Pronostic:
Dusan Lajovic & sub 21.5 game-uri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro