Ponturi Pariuri Fotbal Franța vs Polonia

BETFAIR SPORTSBOOK

Franța și Polonia se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în optimile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Franța, campioana mondială en-titre, s-a calificat fără emoții în optimile actualei ediții. A câștigat primele două meciuri din grupă, cu Danemarca și Australia, apoi selecționerul Didier Deschamps și-a permis să își odihnească titularii în disputa cu Tunisia. Naționala „Cocoșului Galic” a părut capabilă să înscrie la fiecare accelerare, fiind condusă de pe gazon de magistralul Kylian Mbappe. Starul lui PSG a marcat 3 goluri și împarte prima poziție în clasamentul golgeterilor Cupei Mondiale cu alți 4 fotbaliști. 

Dacă Franța a depășit en-fanfare faza grupelor, Polonia s-a chinuit serios. Formația pregătită de Czesław Michniewicz a arătat teribil în meciurile cu Mexic, 0-0, și Argentina, 0-2. Sufocată de adversare, a rezistat și s-a calificat dramatic, diferența față de mexicani fiind făcută de un singur gol. Un alt mare minus față de francezi este cel fizic. Polonia nu și-a permis să menajeze vreun jucător, iar în urmă cu 4 zile au depus un efort enorm contra „pumelor” lui Leo Messi. 

cota2.ro

Cel mai recent meci direct dintre Franța și Polonia a fost un meci amical din 2011, câștigat de francezi cu 1-0. Alte informații și statistici interesante: 

• 6 goluri a înscris Franța în faza grupelor. Polonia a marcat doar de două ori

• 16 șuturi pe spațiul porții a expediat Franța în meciurile din grupă. Polonia a expediat doar 4, cele mai puține dintre toate formațiile calificate în optimile de finală

• 22 de lovituri de la colțul terenului a obținut Franța în partidele din grupă. Polonia este net inferioară și la acest capitol, doar 5 cornere

• 24 de goluri și 6 pase decisive are Kylian Mbappe în acest sezon, pentru club și națională

• 1.03 miliarde de euro valorează lotul Franței de la acest turneu final. Polonia e cotată la 255.60 milioane pe transfermarkt.

Pe Betfair Sportsbook, pariul special Franța câștigă, Franța are cele mai multe cornere în fiecare repriză și Franța are cele mai multe șuturi pe poartă în fiecare repriză are cota @2.75.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franța vs Polonia
Pronostic:
Pariu special, VEZI MAI SUS
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: 8.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro