Ponturi Pariuri Tenis Jessika Ponchet vs Katarina Zavatska

Superbet

În primul tur al turneului Challenger de la Angers, turneu desfășurat în sală, avem meciul dintre Jessika Ponchet si Katarina Zavatska. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Jessika Ponchet este o sportivă de 26 ani din Franța, clasată pe locul 172 WTA. Deși nu mai este chiar tânără, ea nu a reușit încă să facă pasul către "tenisul mare" evoluând în general în turnee mici de nivel ITF. Anul acesta a cucerit două titluri, la Vitoria Gasteiz și Saint Palas sur Mer, însă adversarele întâlnite acolo au fost modeste. De la debutul sezonului în sală a jucat destul de slab, având 6 înfrângeri în ultimele 8 partide. 

Katarina Zavatska este o jucătoare de 22 ani din Ucraina, cu un viitor promițător. Ea era foarte aproape să intre în top 100 WTA încă de la 19 ani, însă o accidentare dar și izbucnirea războiului au făcut-o să joace mai puțin și să coboare multe poziții în clasament. Forma sa este bună, a câștigat 8 partide din ultimele 10 în sală și a servit foarte bine. Vine după finală la Loule ITF în Portugalia și semifinală la Tokyo ITF unde s-a retras. 

Cele două jucătoare servesc bine și nu văd prea multe breakuri în acest meci. Ponchet vine după 3 partide consecutive în care a jucat tie-break, iar suprafața rapidă de la Angers oferă puține șanse jucătorului la retur. Ele s-au întâlnit acum 3 ani, tot pe hard, când am avut un meci cu 28 game-uri. Merg pe over. 


*Având în vedere faptul că turneele ATP și WTA sunt în pauză, sezonul competițional 2022 fiind încheiat, recomand mize moderate pentru partidele disputate la nivel Challenger și ITF, rezultatele fiind imprevizibile.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jessika Ponchet vs Katarina Zavatska
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 4.50
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro