Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Coreea de Sud

LasVegas

Brazilia - Coreea de Sud

De la ora 21:00, pe ”Stadium 974” din Doha, Brazilia intalneste Coreea de Sud in optimile de finala de la Campionatul Mondial. Trupa lui Tite e una dintre marile favorite la castigarea trofeului, iar Coreea de Sud e una dintre selectionatele ajunse in aceasta faza a competitiei cu destul de multa sansa. In urma cu 5 luni cele doua nationale s-au intalnit intr-un amical jucat la Seoul, incheiat in cele din urma cu victoria ”Selecao”, scor 5-1. Ei bine, mare lucru nu s-a schimbat de atunci si am incredere ca Brazilia poate repeta isprava. Dupa victoria cu Portugalia din grupe, scor 2-1, coreenii viseaza frumos, insa contra celei mai bune echipe din lume conform clasamentului FIFA, e greu de castigat, chiar daca selectionata Camerunului a reusit asta in etapa a treia din grupe, de la acest Mondial. Marea veste pentru brazilieni e revenirea lui Neymar care s-a antrenat normal cu echipa si cel mai probabil va fi titular in aceasta seara. Avand in vedere acest aspect, eu unul consider ca forta ofensiva a sud-americanilor creste semnificativ, iar fazele periculoase la poarta asiaticilor vor fi in numar destul de mare. Cred ca se va juca ofensiv de ambele parti, iar golurile ar trebui sa fie in numar destul de mare, mai ales daca se deschide repede scorul.

cota2.ro

Echipe probabile:

Brazilia (4-3-3): Alisson; Danilo, Marquinhos, Silva, Sandro; Fred, Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius

Coreea de Sud (4-2-3-1): Seung-Gyu; Moon-Hwan, Min-Jae, Young-Gwon, Jin-Su; Woo-Young, In-Beom; Hee-Chan, Woo-Yeong, Son; Cho

  • Brazilia a castigat ultimele 4 meciuri impotriva Coreei de Sud;
  • Brazilia s-a impus atat la pauza, cat si la final in ultimele 3 meciuri impotriva Coreei de Sud;
  • Brazilia a marcat minim doua goluri in ultimele 4 meciuri contra Coreei de Sud;
  • In ultimul joc direct, incheiat cu scorul de 5-1 pentru Brazilia, Neymar a marcat o ”dubla”;
  • ”Razboinicii Taegeuk” nu au invins niciodata un adversar sud-american la Cupa Mondiala.

E destul de limpede ca Brazilia e mare, mare favorita in aceasta seara si cam toata lumea mizeaza pe un deznodamant logic, mai ales ca pana acum nu am avut nicio surpriza in optimi. Pe o calificare a Braziliei in timp regulamentar o sa merg si eu, iar victoria cred ca va fi la un numar mare de goluri. Astept o dominare totala a favoritilor, ca in partida de la debut cu Serbia. Mizez pe minim doua goluri asiatice marcate de Brazilia in acest meci, la o cota de 1.75, disponibila pe LasVegas.ro. Asta inseamna ca avem nevoie de minim 3 goluri ale Braziliei pentru a castiga acest pariu. In cazul in care acestia puncteaza fix de doua ori, primim banii inapoi. Pierdem doar in cazul in care Brazilia marcheaza maxim un gol.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Brazilia vs Coreea de Sud
Pronostic:
Brazilia marcheaza 2+ goluri asiatice
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 7.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro