Ponturi Pariuri Tenis Clara Tauson vs Sabine Lisicki

BETANO

Continuăm ponturile de la turneul Challenger de la Angers, turneu desfășurat în sală, cu meciul dintre Clara Tauson și Sabine Lisicki.  Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Clara Tauson este o jucătoare daneză de doar 19 ani, momentan pe locul 132 WTA. Ea este o jucătoare cu un potential enorm, campioană la Australian Open la junioare și câștigătoare deja a 2 titluri WTA, ambele pe hard și a numai puțin de 11 titluri ITF. Clara era mult mai sus în clasament, însă a jucat puțin în 2022 confruntându-se cu o accidentare. Chiar și așa, are victorii cu Bencic, Haddad Maia ori Kontaveit, iar în ultimul timp pare că își revine, având 10 victorii în ultimele 12 partide disputate, perioadă în care a pierdut doar 4 seturi. Vine aici după titlul câștigat la Selva Gardena.

cota2.ro

Sabine Lisicki este o jucătoare din Germania de 32 ani, momentan pe locul 352 WTA. Poziția aceasta nu reflectă în niciun caz valoarea ei și este doar o consecință a faptului că a evoluat extrem de puțin în ultimii 3 ani. Sabine este o jucătoare puternică, excelentă pe suprafețe rapide, iar atunci când se simte bine poate învinge absolut orice adversară. Ea are 4 titluri WTA în carieră , ultimul însă în 2014. Vine aici după Challenger-ul de la Andorra, acolo unde a jucat bine, dar a pierdut greu contra viitoarei campioane, Parks. 

Chiar dacă Sabine Lisicki este bună pe hard, o văd favorită pe Clara Tauson, jucătoarea daneză dând senzația în ultimele săptămâni că este capabilă să revină la forma de dinainte de accidentare. Lisicki servește bine si poate câștiga unele game-uri doar prin această armă, însă este destul de greoaie și dacă schimburile se vor prelungi nu îi dau prea multe șanse. Merg pe un combo la o cotă bună.


*Având în vedere faptul că turneele ATP și WTA sunt în pauză, sezonul competițional 2022 fiind încheiat, recomand mize moderate pentru partidele disputate la nivel Challenger și ITF, rezultatele fiind imprevizibile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Clara Tauson vs Sabine Lisicki
Pronostic:
Clara Tauson & peste 19.5 game-uri
Cota
2.37
Cota finala: 2.37
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro