Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Elveția

BETFAIR SPORTSBOOK

Portugalia și Elveția se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în ultima optime de finală a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. 

Campionatul Mondial din Qatar reprezintă ultima șansă a lui Ronaldo de a-și completa cariera fabuloasă și cu un trofeu suprem. Are în palmares tot ce există la nivel de club și un titlu european. Competiția din Qatar îl găsește într-un moment complicat, plecat cu scandal de la Manchester United. Dar asta nu afectează și forma sportivă a cvintuplului Balon de Aur. E 100% din punct de vedere fizic și a fost pe teren în toate meciurile lusitanilor din grupa H, una pe care lusitanii au încheiat-o pe primul loc, peste Coreea de Sud, Uruguay și Ghana. 

cota2.ro

Elveția, viitoare adversară a României în preliminariile pentru Euro 2024, participă la al 5-lea turneu final mondial consecutiv, în 4 rânduri reușind să depășească faza grupelor. La actuala ediție a făcut parte din „Grupa morții”, alături de marea favorită Brazilia, de Serbia lui Mitrovic sau Vlahovic și de Camerun. Le-a învins pe cele din urmă. Murat Yakin se bazează pe un nucleu existent de ani buni, cu Sommer în poartă, o defensivă de top cu Akanji și Elvedi și un mijloc ținut de Xhaka și Shaqiri. În ofensivă, Breel Embolo, atacantul lui AS Monaco, le-a luat fața concurenților pe post. 

Portugalia și Elveția s-au tot întâlnit în ultimii ani, în preliminariile Mondialului, dar și în Liga Națiunilor. Cele mai recente dispute au avut loc în luna iunie a acestui an. Portughezii au câștigat cu 4-0 pe teren propriu și au fost învinși cu 1-0 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• 5 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în carieră în poarta Elveției

• 118 goluri în 194 de meciuri are Cristiano Ronaldo în tricoul Portugaliei, cel mai bun marcator all-time al naționalei lusitane

• 8 șuturi a expediat Cristiano Ronaldo în cele 3 meciuri din grupă la actualul turneu. A marcat și un gol, din penalty, în victoria 3-2 cu Ghana

• 13 goluri în 62 de apariții are Breel Embolo la prima reprezentativă a Elveției

• la actualul Mondial, Breel Embolo a marcat 2 goluri din 4 șuturi expediate pe poartă.

• 38 de șuturi a expediat naționala Portugaliei în meciurile din grupă. Cea a Elveției a șutat de 26 de ori spre porțile adverse. 

Pe Betfair Sportsbook găsim un pariul special de cotă mărită la valaorea 8.00 în loc de 6.00: Cristiano Ronaldo are minim 2 șuturi pe poartă și Breel Embolo are minim 1 șut pe poartă. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Portugalia vs Elveția
Pronostic:
PARIU SPECIAL, VEZI MAI SUS
Cota
8.00
Cota finala: 8.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro