Ponturi Pariuri Tenis Marketa Vondrousova vs Viktoryia Tomova

BETANO

În ultima partidă a zilei la Angers, turneu de nivel Challenger disputat în sală, avem meciul dintre Marketa Vondrousova și Viktoryia Tomova. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro


Marketa Vondrousova este o jucătoare din Cehia de 23 ani, clasată pe locul 97 ATP. Ea este mult mai valoroasă decât această poziție însă a avut ceva probleme medicale care au scos-o din topul circuitului feminin. Vondrousova este finalistă la Roland Garros, iar la doar 18 ani a câștigat primul titlul WTA din carieră, la Biel, având printre altele și 8 titluri de nivel ITF. Vine aici după 7 victorii consecutive, perioadă în care a câștigat titlul de la Shrewsbury, iar eu o văd principala favorită și aici. 

ViKtoryia Tomova este o jucătoare din Bulgaria de 27 ani, actualmente pe locul 90 WTA. Deși nu mai este chiar tânără, Tomova a reușit în premieră să intre în top 100 anul acesta, având o carieră mai degrabă modestă. Ea joacă în general în turnee mici, de nivel inferior, acolo unde are rezultate relativ bune în fața unor adversare slabe. Vine aici după înfrângerea în primul tur la Shrewsbury în fața unei jucătoare de doar 18 ani, partidă în care a câștigat doar 5 game-uri. 

Marketa Vondrousova este mare favorită și mă astept să revină cât mai repede printre jucătoarele de top din circuit. Fost lider mondial la junioare, ea servește foarte bine la cei 1.72 m înălțime și oferă puține șanse de break. Cred că se va impune fără mari probleme.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marketa Vondrousova vs Viktoryia Tomova
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro