Ponturi Pariuri Tenis Alycia Parks vs Jaqueline Cristian

BETANO

Pronosticul zilei din tenis de azi vine din turul secund al turneului de la Angers, turneu de nivel Challenger disputat în sală. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare, Alycia Parks și Jaqueline Cristian, precum și optiunea noastră la acest meci. 

Alycia Parks este o jucătoare din SUA de 21 ani, clasată pe locul 100 WTA. Ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a făcut decisiv pasul către elita circuitului în acest an, când a învins jucătoare de top precum Karolina Pliskova ori Maria Sakkari. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași. Vine aici după trofeul câștigat la Andorra Challenger, cel mai important al carierei de până acum.  

cota2.ro

Jaqueline Cristian încheie un an dificil, marcat de accidentarea gravă din luna Februarie, accidentare ce a ținut-o departe de teren mai bine de 6 luni. Anterior acesteia, Jaqueline era în cea mai bună formă a carierei, reușise să urce până aproape de top 50, a ajuns în prima finală WTA la Linz și a învins jucătoare de top precum Ostapenko, Tomljianovic, Pera sau mai ales Rybakina. De la revenire nivelul său nu a mai fost același, face multe greșeli și pare că nu mai are răbdare să aleagă cele mai bune soluții. A pierdut cu jucătoare mult sub nivelul său, precum Tubello, Jamrichova sau Falkowska și poate considera sezonul de sală mai degrabă ratat. 

Alycia Parks are 9 victorii în ultimele 10 partide disputate hard indoor și încrederea ei este la cote maxime. Servește bine, puternic și bine plasat, iar acest lucru îi poate creea mari probleme lui Jaqueline care este destul de imobilă de la revenire. Merg pe 2-0 pentru jucătoarea din SUA.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alycia Parks vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Victorie Alycia Parks 2-0
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 5.74
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro