Ponturi Pariuri Tenis Alycia Parks vs Marketa Vondrousova

Fortuna

Pentru astăzi vă propunem meciul din sferturile de finală de la turneul Challenger hard indoor de la Angers, între Alycia Parks și Marketa Vondrousova. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Alycia Parks este o jucătoare din SUA de 21 ani, clasată pe locul 100 WTA. Ea își continuă forma foarte bună din finalul anului și a ajuns la 9 victorii în sală în ultimele 10 partide, perioadă în care a câștigat trofeul Challenger de la Andorra. Ea se află în cea mai fastă perioadă a carierei sale și a făcut decisiv pasul către elita circuitului în acest an, când a învins jucătoare de top precum Karolina Pliskova ori Maria Sakkari. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași. A trecut aici de Zhang și Jaqueline Cristian.

cota2.ro

Marketa Vondrousova este o jucătoare din Cehia de 23 ani, clasată pe locul 97 ATP. Ea este mult mai valoroasă decât această poziție, însă a avut ceva probleme medicale care au scos-o din topul circuitului feminin. Vondrousova este finalistă la Roland Garros, iar la doar 18 ani a câștigat primul titlul WTA din carieră, la Biel, având printre altele și 8 titluri de nivel ITF. Vine după 8 victorii consecutive, perioadă în care a câștigat titlul de la Shrewsbury, iar eu o văd principala favorită la trofeu. A trecut aici de Wickmayer și Tomova.

Se întâlnesc două jucătoare în formă, însă eu o văd favorită clar pe jucătoarea din Cehia. Parks a arătat destule slăbiciuni în partida de ieri cu Jaqueline Cristian oferind numai puțin de 7 șanse de break, nefructificate însă de jucătoarea noastră. Jucătoarea americană a părut destul de obosită după perioada încărcată, iar Vondrousova este o adversară foarte puternică.  


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Alycia Parks vs Marketa Vondrousova
Pronostic:
Victorie 2-0 Marketa Vondrousova
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro