Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Brazilia

UNIBET

CROATIA - BRAZILIA

Croatia - Brazilia, primul sfert de finala de la Campionatul Mondial, se va juca in aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00, pe ”Education City Stadium” din Al Rayyan. Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei, cele doua selectionate au trecut echipe asiatice in optimi. Brazilia a invins clar Coreea de Sud, scor 4-1, in timp ce Croatia a avut de tras serios cu Japonia pe care au invins-o dupa loviturile de departajare. Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori la Cupa Mondiala, de fiecare data in faza grupelor si de fiecare data au reusit sa castige brazilienii: 1-0 in 2006 si 3-1 in 2014. De precizat este si faptul ca nationala Croatiei a reusit doar o singura data sa invinga o echipa sud-americana la un turneu final. Se intampla asta chiar la ultima editie a Cupei Mondiale cand acestia invingeau Argentina la scor de ”forfeit” dupa reusitele lui Rebic, Modric si Rakitic.

Brazilia

cota2.ro

”Selecao” a ridicat deja de 5 ori trofeul mondial, iar la aceasta editie se numara printre favoriti. Brazilia a spulberat-o pe Coreea de Sud in doar 36 de minute si a aratat un fotbal ultra ofensiv in optimi. Trupa lui Tite a pierdut un singur meci la acesta editie de Mondial, 0-1 in fata Camerunului, fiind astfel si singura lor infrangere in ultimele 19 meciuri internationale. Brazilia a fost eliminata in aceasta faza a competitiei la 3 din ultimele 4 editii, de fiecare data de catre nationale din Europa. In 2006, sud-americanii cedau in fata Frantei, scor 0-1, in 2010 in fata Olandei, scor 1-2 si in 2018 in fata Belgiei, scor 1-2. Chiar daca Neymar & Co. au o trupa fantastica, sunt mari favoriti si au invins Croatia pe unde au prins-o, sa nu uitam totusi ca acestia sunt vicecampioni mondiali. Chiar daca Gabriel Jesus si Alex Telles nu vor mai juca la acest Mondial din pricina accidentarilor, revenirile lui Danilo, Neymar si Alex Sandro dupa micile probleme pe care le-au acuzat in meciurile din grupe, dau mari sperante fanilor. 

Brazilia (4-2-3-1): Alisson; Militao, Silva, Marquinhos, Danilo; Casemiro, Paqueta; Raphinha, Neymar, Vinicius Jr; Richarlison

Croatia

Asa cum specificam mai sus, Croatia a ajuns pana in finala editiei precedente de la Campionatul Mondial, nefiind insa in stare sa reziste ofensivei nemiloase a Frantei. La aceasta editie au ajuns pana in sferturi, insa nu prea convingator. Chiar daca nu au fost invinsi, croatii au reusit doar o singura victorie, 4-1 in fata Canadei. Luka Modric, fostul balon de aur, este atu-ul trupei lui Dalic in aceasta partida. Mijlocasul lui Real Madrid e deseori incantator si poate oferi de nicaieri pase decisive. Totusi, pentru ca acesta sa reuseasca sa iasa in evidenta e nevoie si de implicarea colegilor, care nu prea m-au convins in partida cu Japonia. Croatia se confrunta si cu ceva probleme de lot. Chiar daca in acest moment sunt pe lista incertilor, Borna Sosa si Josip Stanisic ar putea lipsi de la jocul cu Brazilia. Fundasul lui Stuttgart a avut o raceala puternica, insa si-a mai revenit si e trecut in echipa probabila de start a Croatiei. Fara minute la acest Mondial, Stanisic nu cred ca reprezenta o solutie in echipa de start nici daca era apt 100%.

Croatia (4-3-3): Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Petkovic, Perisic

Va fi un joc destul de disputat, asta cu siguranta, insa cred totusi ca Brazilia va avea initiativa, fiind echipa mai valoroasa, mai spectaculoasa si careia ii place mult mai mult sa detina mingea. Croatii cred ca vor miza mult si pe fazele fixe executale magistral de Modric, insa nimic mai mult. Brazilia va domina si cred ca isi va crea foarte multe faze de poarta. In 3 din cele 4 meciuri de pana acum, brazilienii au avut de fiecare data minim 18 suturi. In afara de partida cu Elvetia, acestia au avut cu 10 suturi mai mult decat adversarul, statistica care arata clar valoarea si obiectivul Braziliei la acest Mondial. Ma astept la un asediu la poarta lui Livakovic si cred ca Brazilia va avea la finalul celor 90 de minute cel putin 17 ocazii de gol in dreptul sau. Un astfel de deznodamant e cotat la Unibet cu 2.07!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croatia vs Brazilia
Pronostic:
Brazilia - Peste 16.5 suturi in meci
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro