Ponturi Pariuri Tenis Alycia Parks vs Jessika Ponchet

BETANO

In semifinale turneului Challenger de la Angers, turneu desfășurat în sală, avem meciul dintre Alycia Parks și Jessika Ponchet. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Alycia Parks își continuă forma extrem de bună și a ajuns la 8 victorii consecutive în sală, perioadă în care a pierdut doar 2 seturi și a cucerit trofeul de la Andorra Challenger. Fără discuții, ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și pare că a făcut decisiv pasul către elita circuitului feminin. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași. În primele 3 tururi aici are numai puțin de 37 servicii direct câștigătoare în meciuri cu adversare bune precum Zhang, Jaqueline Cristian și Vondrousova. 

Jessika Ponchet este o sportivă de 26 ani din Franța, clasată pe locul 172 WTA. Deși nu mai este chiar tânără, ea nu a reușit încă să facă pasul către "tenisul mare" evoluând în general în turnee mici de nivel ITF. Anul acesta a cucerit două titluri, la Vitoria Gasteiz și Saint Palas sur Mer, însă adversarele întâlnite acolo au fost modeste. Asemenea lui Parks, ea lovește puternic, trimite mulți ași dar și multe duble greșeli. Aici a trecut de Zavatska, Minnen, iar ieri a învins-o clar pe compatrioata sa Clara Burel. 

Alycia Parks a fost dominantă în ultimul timp, iar victoria de ieri cu Vondrousova a fost semnalul că a devenit cu adevărat o jucătoare de luat in seamă la un nivel superior. Ea are în acest an victorii cu Maria Sakkari ori Karolina Pliskova, jucătoare din top 10 WTA și nu cred că se poate împiedica de Jessika Ponchet. Merg pe 2-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alycia Parks vs Jessika Ponchet
Pronostic:
Alycia Parks 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro