Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Anglia

BETFAIR SPORTSBOOK

Franta - Anglia

De la ora 21:00, pe ”Al Bayt Stadium” din Al Khor, se intalnesc Franta si Anglia in ultimul sfert de finala de la Campionatul Mondial. Cele doua echipe s-au mai intalnit pana acum de 33 de ori. Anglia s-a impus de 17 ori, Franta de 10 ori, iar 6 partide s-au incheiat la egalitate.

cota2.ro

Asteptarile sunt mari in tabara Frantei care trebuie sa-si apere trofeul cucerit acum 4 ani. Anglia e intr-o forma foarte buna la acest turneu, cu 12 goluri marcate in 4 partide si doar doua goluri primite. Franta a trecut in optimi de Polonia cu scorul de 3-1, in timp ce Anglia s-a impus in fata Senegalului la scor de ”forfeit”. Giroud a marcat impotriva Poloniei si a devenit cel mai bun marcator al ”cocosului galic” din istorie, cu 52 de reusite. Mbappe e lider in topul golgeterilor de la aceasta Cupa Mondiala, cu 5 goluri marcate in 4 partide. 

In tabara Angliei, Rashford si Saka au punctat de cate 3 ori la acest turneu, iar Harry Kane a reusit sa sparga si el gheata la Mondial, cu golul din prelungirile primei reprize ale meciului cu Senegal. Gareth Southgate a declarat inaintea jocului ca e cel mai dificil test pentru echipa sa si va trata jocul ca o finala. Franta a primit gol in fiecare meci de la acest turneu si a aratat destul de multe vulnerabilitati in defensiva. Anglia a castigat cele doua meciuri contra Frantei disputate la un Campionat Mondial, insa asta s-a intamplat cu mult timp in urma. 

Echipe probabile:

Franta (4-3-3): Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, Theo Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Anglia (4-3-3): Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Henderson, Rice, Bellingham; Saka, Kane, Foden

Ma astept la un meci tacticizat, un meci in care atacurile celor doua formatii sa functioneze la parametri maximi. Ambele echipe mizeaza pe cel putin 3 atacanti si imi e greu sa cred ca nu o sa avem faze de poarta. Pontul meu pentru aceasta partida este ”Fiecare echipa are minimum 1 sut pe poarta in fiecare repriza” la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Sportbook la sectiunea ”Cota Speciale - Mai mici de 10.0”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franta vs Anglia
Pronostic:
Fiecare echipa are minimum 1 sut pe poarta in fiecare repriza
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro