Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs FCSB

GetsBet

Chindia Targoviste - FCSB

De la ora 20:30, pe stadionul ”Ilie Oana” din Ploiesti, Chindia Targoviste primeste vizita celor de la FCSB, intre-un joc din cadrul etapei cu numarul 20 din Superliga. FCSB a castigat ultimele 6 confruntari directe, iar in 3 din ultimele 4 a reusit sa puncteze de minim 3 ori. Deasemenea, in 3 din ultimele 4 partide directe, Chindia a reusit sa deschida scorul, de fiecare data in primele 45 de minute.

cota2.ro

Chindia nu a inceput prea bine seria de meciuri de dupa pauza cauzata de Campionatul Mondial. Trupa lui Toni Petrea a obtinut un rezultat de egalitate in restanta cu Universitatea Craiova, scor 1-1, apoi a cedat cu 0-2 in fata CFR-ului si cu 1-4 in fata celor de la Hermannstadt intr-un joc din grupele Cupei Romaniei. In ultimele doua meciuri contra celor de la FCSB, Chindia a reusit sa conduca la pauza cu 2-0, insa a cedat initiativa in partea secunda a ambelor meciuri si de fiecare a sfarsit a fi infranta cu 3-2 de bucuresteni. 

FCSB vine dupa 4 victorii consecutive, de fiecare data reusind sa marcheze minim doua goluri. Acestia au invins-o pe FC Botosani atat in restanta din campionat, scor 3-2, cat si in meciul din Cupa in care s-au prezentat cu multi copii si multe rezerve, scorul final fiind 2-0 pentru ”ros-albastri”. Deasemenea, trupa lui Strizu a spulberat-o pe Mioveni in runda precedenta, marcand in poarta lui Iustin Popescu numai putin de 5 goluri. Chindia va fi un adversar mult mai dificil, insa calitatea oaspetilor e net superioara si cred ca pornesc cu prima sansa.

Echipe probabile:

Chindia Targoviste (4-2-3-1): Căbuz; Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu; Vorobjovas, Passaglia; Neguț, Popadiuc, A. Șerban; D. Popa

FCSB (4-3-3): Târnovanu; Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic; Olaru, Sut, Edjouma; Cordea, Compagno, Oct. Popescu

FCSB are cea mai mare medie de goluri per meci din acest campionat, 3.17. Chindia Targoviste prinde si ea Top 5 la acest capitol cu o medie de 2.47 goluri per meci. 56%, respectiv 42% din meciurile celor doua echipe din actualul sezon s-au incheiat cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcat. FCSB a marcat cel putin un gol in 94% din meciurile din Superliga, in timp ce Chindia Targoviste a reusit acest lucru in 79% din aceste meciuri. Asa cum specificam mai sus in articol, in ultimele doua meciuri directe s-au marcat numai putin de 10 goluri. Avand in vedere toate aspectele si toate statisticile, pontul propus de mine pentru confruntarea dintre Chindia Targoviste si FCSB este ”Peste 2.25 goluri asiatice”, la o cota de 1.99, disponibila la GetsBet.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Chindia Targoviste vs FCSB
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.99
1/2
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro