Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Lucrezia Stefanini

BETANO

În primul tur al turneului Challenger de la Limoges, turneu desfășurat în sală, avem meciul dintre Ana Bogdan și Lucrezia Stefanini.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Ana Bogdan este o jucătoare de 29 ani, aflată momentan pe locul 48 WTA, reușind în premieră în luna Noiembrie să intre între primele 50 jucătoare din lume. Ana are un an foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. Vine după două victorii în care a fost dominantă în FED Cup, pierzând doar 5, respectiv 4 game-uri în meciurile cu Galfi și Udvardy. După aceste meciuri a avut o vacanță de o lună.

Lucrezia Stefanini este o jucătoare de 24 ani din Italia , clasată pe locul 144 WTA. Ea nu a fost niciodată mai sus, fiind o jucătoare ce evoluează în special în turnee ITF și uneori Challenger, acolo unde nivelul este destul de scăzut. Oarecum surprinzător pentru o italiancă, Stefanini joacă bine pe hard, suprafață pe care a câștigat 4 titluri ITF de nivel inferior, ultimul în luna septembrie în Portugalia. Totuși în partidele cu jucătoarele superioare nu prea a avut șanse, fiind mereu învinsă clar. Vine aici după o înfrângere 4-6, 0-6 contra lui Korpatsch.

Nivelul la care joacă cele două este diferit, Ana Bogdan având multe meciuri și chiar victorii contra unor adversare de top spre deosebire de Stefanini care joacă în general în turnee modeste.O văd pe româncă superioară la toate capitolele și văd o victorie scurtă care să încununeze cel mai bun an din carieră. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Lucrezia Stefanini
Pronostic:
Ana Bogdan & sub 20.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 6.48
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro