Ponturi Pariuri Tenis Carol Monnet vs Anhelina Kalinina

BETANO

Pontul zilei din tenis de astăzi, vizează meciul din primul tur al turneului Challenger de la Limoges, dintre Carole Monnet și Anhelinau Kalinina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Carole Monnet este o jucătoare din Franța de 21 ani, momentan pe locul 204 WTA. Aceasta este cea mai bună poziție din cariera ei, Carole fiind o sportivă care nu a impresionat până la această vârstă. Ea joacă în general în turnee foarte mici, de nivel ITF, acolo unde adversarele întâlnite sunt modeste.Are totuși câteva rezultate bune în ultima perioadă , titlul la turneul ITF w25 la Lisabona sau semifinale la ITF Dubai când a abandonat. 

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 25 ani, momentan pe locul 47 WTA. Ea este o jucătoare mult mai cunoscută decât adversara sa și joacă la un nivel mult mai inalt, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. Anul acesta are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys.

Anhelina Kalinina este mare favorită și probabil va trece fără probleme de Monnet. Deși nu este foarte masivă, ea servește bine, iar astăzi întâlnește o sportivă destul de imobilă la retur. Recent, în sală, are semifinale la Shwresbury și Angers, turnee în care a trimis destui ași, cel mai bun exemplu fiind contra Sofiei Kenin când a avut 8 servicii direct câștigătoare. Monnet primește de regulă mulți ași, iar cota oferită de Betano pentru over 1.5 ași Kalinina în condițiile suprafeței rapide de la Limoges pare un value bet.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carol Monnet vs Anhelina Kalinina
Pronostic:
Anhelina Kalinina - peste 1.5 ași
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro