Ponturi Pariuri Fotbal CS Mioveni vs Universitatea Craiova

BETANO

CS Mioveni - Universitatea Craiova

De la ora 20:30, pe stadionul ”Orasenesc”, CS Mioveni primeste vizita Universitatii Craiova intr-un joc din cadrul etapei cu numarul 20 a Superligii. Gazdele au facut greva o saptamana si au refuzat sa se antreneze din cauza lipsei banilor, iar problemele la echipa se pare ca sunt foarte mari in ceea ce priveste acest aspect, mai ales ca se apropie si perioada sarbatorilor. In ultimele doua jocuri, Mioveni a incasat numai putin de 8 goluri si a reusit sa puncteze doar o singura data. De partea cealalta, Universitatea Craiova s-a despartit de Mirel Radoi dupa o perioada destul de lunga in care echipa nu a reusit sa castige niciun meci. Se pare ca au fost si ceva probleme intre tehnician si conducere, iar acestea au condus la demisia antrenorului. 

cota2.ro

Cele doua formatii s-au intalnit de doua ori in acest an si de fiecare data au reusit cei de la Universitatea sa se impuna la zero. Universitatea Craiova nu are un parcurs rau pe teren strain, insa defensiva lasa de dorit, avand in vedere ca acestia au primit gol in ultimele 4 deplasari. Cu doar un gol marcat in ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren, Mioveni arata jalnic si nu stiu cate pretentii poate avea de la acest joc contra unei echipe mult mai valoroase care inca spera totusi la campionat, in ciuda rezultatelor slabe din ultima perioada.

Informatii, statistici si echipe probabile de start, CS Mioveni - Universitatea Craiova:

  • 89% din meciurile celor de la Mioveni de pe teren propriu, din acest sezon, s-au incheiat cu maxim doua goluri marcate;
  • Universitatea Craiova nu a castigat niciun meci in acest sezon de Superliga la cel putin doua goluri diferenta;
  • Universitatea Craiova a primit gol in 8 din cele 9 deplasari ale actualului sezon;
  • Cel putin un gol s-a marcat dupa pauza, in 89% din meciurile Universitatii Craiova jucate in deplasare;
  • Universitatea Craiova are o medie de 5.22 suturi pe poarta in meciurile disputate pe teren strain;
  • Minim 4 suturi pe poarta a avut Universitatea Craiova in 89% din meciurile actualului sezon;
  • CS Mioveni nu a primit niciodata mai mult de doua goluri pe teren propriu in meciurile din Superliga;

CS Mioveni (3-4-3): Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Pop, Panait, Burnea – Carnat, Krasniqi, Rădescu

Universitatea Craiova (3-5-2): Lazar – Papp, Silva, Mitrea – Căpățână, Crețu, Nistor, Screciu, Vătăjelu – Markovic, Ivan

Universitatea Craiova porneste clar cu prima sansa si e de asteptat sa se impuna in acest joc. Totusi, nu cred ca o sa le fie simplu avand in vedere rezultatele slabe si moralul care nu este unul prea ridicat. In ultimele 3 jocuri directe, Universitatea a sutat de cel putin 6 ori pe poarta, iar un deznodamant asemanator astept si in aceasta seara. La Betano, cota pentru cel putin 4 suturi pe poarta de partea Craiovei are o cota mult mai buna decat la alte case. Aceasta selectie combinata cu cel putin un gol marcat in repriza a doua, arata excelent. Ma astept la un joc destul de inchis in prima repriza, mai ales ca statistica arata infiorator in ceea ce priveste golurile. Asadar, pentru acest joc am ales sa mizez la Betano, pe un combo format din urmatoarele pariuri: ”Universitatea Craiova - Peste 3.5 suturi pe poarta” si ”Peste 0.5 goluri in a doua repriza”. Cota totala a acestui pariu combinat este de 1.95!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Mioveni vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova - Peste 3.5 suturi pe poarta & Peste 0.5 goluri in a doua repriza
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro