Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.42

BETFAIR SPORTSBOOK

Sporting CP și Skjern Handbold se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 6 a grupei C din European League la handbal masculin. Sporting, de 19 ori campioană a Portugaliei la handbal masculin, a pierdut lupta cu rivala Porto în ultimii ani. Lotul este în continuare unul foarte bun. În afara jucătorilor din naționala internă, găsim și câțiva străini de top, extremele Ortiz, Mocquais sau Gassama sau centrii Natan Suarez și Carlos Ruesga. Sporting are 3 victorii și 2 înfrângeri în grupa din Europan League. Este sigură de locul de play-off, dar contează și poziția pe care vor termina. 

Skjern a cucerit un titlu nesperat în Danemarca, în 2018, dar de atunci nu s-a mai putut ridica la nivelul granzilor Aalborg sau GOG. Antrenorul Mathias Madsen are o mulțime de probleme de lot, Tobias Mygind și Lasse Mikkelsen fiind accidentați. În grupa din European League, Skjern este la egalitate de puncte cu Sporting.

cota2.ro

• Sporting a câștigat meciul tur contra lui Skjern, chiar în Danemarca, scor 30-28

• Sporting și Skjern s-au înfruntat de 3 ori în meci direct de-a lungul anilor. Portughezii au câștigat de fiecare dată

• Sporting a pierdut un singur meci disputat în sala proprie în anul 2022

• Skjern a pierdut 3 din ultimele 4 deplasări.

--------------------

Argentina și Croația se întâlnesc de la ora 21:00, în prima semifinală a Campionatului Mondial de fotbal. Argentina are două titluri mondiale în palmares, acasă, în 1978, și în Mexic, 8 ani mai târziu. De atunci, „pumele” caută un nou triumf. Au fost generații de excepție, ultimele conduse de Leo Messi, dar toate ghinioniste. „Puricele” are acum șansa să își treacă în palmares și singurul titlu major care îi lipsește. Starul lui PSG are un turneu de excepție până în acest moment, 4 goluri înscrise și două pase de gol oferite. Argentina a început competiția cu un șoc, eșec 1-2 contra Arabiei Saudite, apoi a devenit dominantă. A învins lejer Mexic și Polonia, 2-0 de fiecare dată, nu a avut emoții cu Australia în optimi, scor 2-1, iar în sferturi a controlat disputa cu Olanda, dar a ajuns la loviturile de departajare. 

Croația, vicecampioana mondială en-titre, a încheiat pe locul secund în grupă, sub Maroc, dar peste Belgia și Canada. Naționala pregătită de Zlatko Dalic este cea mai bătrână dintre cele calificate în semifinale. A și jucat cele mai multe minute la acest turneu final, având nevoie de penalty-uri atât în optimi, contra Japoniei, cât și în sferturi, cu Brazilia. Greul a fost dus de veteranii Modric, Perisic, Brozovic sau Kovacic, dar protagonistul calificărilor a fost portarul Livakovic.

• Argentina și Croația au fost adversare și la precedentul Campionat Mondial. Europenii se impuneau în grupă cu 3-0

• 5-2 pentru Argentina a fost raportul cornerelor în meciul din urmă cu 4 ani

• 31 de lovituri de la colțul terenului a obținut Argentina la acest turneu final. Croația a avut doar 20

• 45 de ocazii de gol și-a creat Argentina până în această fază a turneului. Croația a avut doar 27 de oportunități.

PROIECT CHALLENGE COTA2

💰MONEY MANAGEMENT: În cadrul acestui Challenge Cota 2 joc cu mize fixe toate pariurile, iar separat, pornind de la 100 de Lei, îmi doresc să prind o serie de 10 pariuri consecutiv câștigătoare și să reinvestesc câștigul până ajung la 100.000 de Lei. Este foarte greu, dar nu imposibil! Până acum avem un bilanț echitabil la acest proiect cu 61 ✅ și 52 ❌

Pariul 2 din această serie poate fi consultat în clipul de mai jos 👇👇👇



‼️‼️‼️FOARTE IMPORTANT: La BETFAIR, jucătorii NU plătesc taxa de 2% la depunere și impozitul de 3% la retragere!!!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sporting vs Skjern
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.61
Argentina vs Croația
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.50
Cota finala: 2.42
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro