Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Croația

BETFAIR SPORTSBOOK

Argentina și Croația se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, pentru un loc în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Argentina este favorită la calificarea în ultimul act, potrivit bookmakerilor. Ar fi a doua finală de Campionat Mondial din cariera lui Leo Messi, după cea pierdută în 2014, contra Germaniei. „Pumele” și-au ridicat nivelul jocului pe parcursul turneului final. Au început cu un eșec rușinos contra Arabiei Saudite, scor 1-2. Messi a ieșit apoi la rampă, fiind decisiv în victoriile cu Polonia, 2-0, Mexic, 2-0, Australia, 2-1, dar și contra Olandei, în triumful obținut după loviturile de departajare. 

Deși este vicecampioana mondială en-titre, Croația nu a fost luată în calcul de specialiști la actualul turneu final. Bătrânește, mergând pe „sub radar”, Modric și compania au ieșit fără eșec dintr-o grupă grea, cu Maroc, Belgia și Canada. Au urmat două meciuri istovitoare pentru o națională cu media de vârstă de 28 de ani, cu Japonia și Brazilia, ambele decisive după executarea loviturilor de departajare. Linia de mijloc a naționalei pregătite de Zlatko Dalic, una formată din Brozovic, Modric și Kovacic, a reușit să dicteze ritmul în majoritatea momentelor, păstrând o posesie de 50% inclusiv împotriva brazilienilor. Efortul depus a fost însă enorm. Marcelo Brozovic (30 de ani) a jucat 90 de minute cu Maroc, Canada și Belgia, 120 contra Japoniei și 113 contra Braziliei. 

cota2.ro

PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru toți clienții Betfair pe meciul dintre Argentina și Croația AICI

Cel mai recent meci direct dintre Argentina și Croația a fost chiar la Campionatul Mondial precedent, în faza grupelor, o victorie cu 3-0 a europenilor. Alte informații și statistici interesante: 

• 23 de faulturi au comis fotbaliștii croați în meciul cu Argentina din 2018. Au văzut și 4 cartonașe galbene

• Marcelo Brozovic a văzut un cartonaș galben în meciul cu Brazilia, din urmă cu 4 zile

• la Inter, în acest sezon de Serie A, închizătorul Brozovic a primit 5 cartonașe galbene în 10 apariții

• 10 faulturi a comis Marcelo Brozovic la acest Campionatul Mondial, 4 dintre ele în ultimul meci, cel cu Brazilia

• 18 cartonașe galbene a primit Marcelo Brozovic în cele 82 de meciuri disputate în tricoul primei reprezentative a Croației.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru un cartonaș văzut de Marcelo Brozovic este @2.90.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Argentina vs Croația
Pronostic:
Brozovic primește un cartonaș
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro