Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Katrina Scott

BETANO

Pentru astăzi vă propun meciul din turul secund al turneului de la Limoges, turneu desfășurat în sală, între Ana Bogdan și Katrina Scott.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Ana Bogdan este favorita numărul 4 la acest turneu, o jucătoare de 29 ani, aflată momentan pe locul 48 WTA. Ea a reușit în premieră în luna Noiembrie să intre între primele 50 jucătoare din lume după un an foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. Vine după două victorii în care a fost dominantă în FED Cup, pierzând doar 5, respectiv 4 game-uri în meciurile cu Galfi și Udvardy. După aceste meciuri a avut o vacanță de o lună, iar în primul tur aici a trecut fără probleme de Lucrezia Stefanini, cedând doar 3 game-uri.

Katrina Scott este o tânără speranță a tenisului american, o jucătoare de doar 18 ani aflată pe locul 162 WTA. Ea a intrat începând cu acest an în lumea tenisului mare, reușind să câștige 3 turnee mici, dar și să obțină câteva victorii interesante cu Muchova ori Hibino. Preferă suprafețele rapide, având un serviciu puternic și încearcă mult să lovească decisiv. În primul tur a trecut de Ekaterina Makarova în 2 seturi. 

O văd pe Ana Bogdan una dintre favoritele la titlu aici si nu cred că se poate împiedica de o adolescentă aflată la începutul carierei la senioare. Katrina Scott are toate șansele să devină o jucătoare bună, însă nivelul cu care este obișnuită jucătoarea noastră este mult superior. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Katrina Scott
Pronostic:
Ana Bogdan & sub 21.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro