Ponturi Pariuri Fotbal Franța vs Maroc

BETFAIR SPORTSBOOK

Franța și Maroc se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, pentru un loc în finala Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Franța, campioana mondială en-titre, nu a fost nicio clipă în real pericol la actuala ediție. Și-a asigurat calificarea din grupă după primele două runde, victorii cu Australia și Danemarca. În optimi s-a distrat cu Polonia, scor 3-1, iar în sferturi a trecut cu 2-1 de Anglia. Pare că pentru selecționerul Didier Deschamps s-au spart toate ghinioanele înaintea competiției. Vedetele au fost ferite de accidentări, iar Giroud și Mbappe luptă cu recordurile. Olivier a marcat 4 goluri și a devenit cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative, iar Kylian împarte prima poziție în clasamentul golgeterilor de la Mondial cu Messi, ambii cu câte 5 reușite. 

Maroc a devenit prima națională din istoria Africii calificată în semifinalele Campionatului Mondial. Selecționerul Walid Regragui a scos maximum posibil dintr-o generație bună, cu multe staruri din campionatele europene. Marocanii au câștigat o grupă complicată, cu Belgia, Croația și Canada, apoi au produs două surprize imense, eliminând Spania și Portugalia. Marele lor atu îl reprezintă forța defensivă, un singur gol încasat în tot turneul. Din păcate, marocanii au primit o veste proastă. Romain Saiss, căpitanul și liderul apărării, a părăsit terenul accidentat în minutul 57 al optimii cu Portugalia. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea semifinalei Franța - Maroc: 

• 46 de ocazii de gol și-a creat Franța la acest Campionat Mondial. Marocul, doar 22

• 31 de cornere a obținut Franța până în semifinale. Marocul are o statistică șocantă, doar 6 cornere în cele 5 meciuri jucate

• 32 de șuturi pe poartă a expediat Franța în acest turneu. Marocul e net inferioară și la acest aspect, doar 15 execuții cadrate

• 2.947 de pase reușite are Franța la Mondial. Marocul, doar 1.769

• 997.50 milioane de euro valorează lotul Franței de la această semifinală. Naționala Marocului este cotată la 241.10 milioane.

Pe Betfair Sportsbook găsim un pariu special interesant, la cota @4.00: Franța câștigă, Franța are cele mai mult cornere în fiecare repriză și Franța trimite cele mai multe șuturi pe poartă în fiecare repriză. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franța vs Maroc
Pronostic:
PARIU COMBINAT, Vezi mai sus 👆
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro