Ponturi Pariuri Tenis Clara Burel vs Erika Andreeva

UNIBET

Continuăm ponturile de la turneul Challenger de la Limoges, cu partida din turul secund dintre Clara Burel și Erika Andreeva. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Clara Burel este o jucătoare din Franța de 21 ani, momentan pe locul 126 WTA. Ea este o mare speranță a tenisului din Franța, dubla finalistă în turnee de mare șlem la junioare și o jucătoare ce nu își arată deloc vârsta. Clara a intrat între primele 100 jucătoare ale lumii încă de anul trecut când a câștigat și 2 turnee de nivel ITF, însă în 2022 s-a confruntat cu ceva probleme fizice, jucând puțin și cu rezultate mai modeste. Chiar și așa, a câștigat 5 partide la US Open, trecând în primul tur de campioana de la Wimbledon, Elena Rybakina. În ultima perioadă a fost destul de inconstantă, alternând meciurile foarte bune cu înfrângerile. În primul tur a trecut ușor de Berberovic.

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 18 ani, clasată pe locul 136 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat deja 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. A avut de asemenea o prestație solidă la US Open unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard din circuit. La fel ca adversara sa, este destul de inconstantă, având fluctuații mari în joc pe perioada partidelor.

Văd un meci echilibrat între două sportive apropiate valoric, ambele cu un viitor promițător, însă destul de inconstante. Suprafața rapidă de la Limoges oferă un avantaj clar jucătoarei de la serviciu și nu văd multe breakuri. Atât Burel cât și Andreeva servesc bine și cota pentru over mi de pare de luat în seamă. Recomand mize moderate pentru turneele ITF și Challenger, rezultatele fiind extrem de imprevizibile, iar evoluția jucătoarelor fluctuante.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Clara Burel vs Erika Andreeva
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 4.68
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro