Ponturi Pariuri Tenis Ana Bogdan vs Anna Blinkova

BETANO

7 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA BETANO! ÎNCASEAZĂ-LE AICI!

Meci tare în sferturile de finală ale turneului Challenger de la Limoges, turneu desfășurat în sală, între Ana Bogdan și Anna Blinkova. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Ana Bogdan este favorita numărul 4 la acest turneu, o jucătoare de 29 ani, aflată momentan pe locul 48 WTA. Ea a reușit în premieră în luna Noiembrie să intre între primele 50 jucătoare din lume după un an foarte bun, cu 34 victorii din 50 de partide și performanțe notabile pe toate suprafețele. Are finală la Varșovia, semifinale la Portoroz și Parma, și titluri la Challenger-ul de la Iași și turneul ITF de la Andrezieux - Boutheon. Ea servește puternic și riscă mult unghiurile fiind o jucătoare extrem de ofensivă. Vine după două victorii în care a fost dominantă în FED Cup, pierzând doar 5, respectiv 4 game-uri în meciurile cu Galfi și Udvardy. După aceste meciuri a avut o vacanță de o lună, iar în primele două tururi aici a trecut fără probleme de Lucrezia Stefanini și Katrina Scott.

cota2.ro

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 24 ani, clasată momentan pe locul 80 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat anul acesta primul său turneu WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Aici a jucat bine, trecând în minim de seturi de Kenin și Minnen.  

Se întâlnesc două jucătoare bune pe hard, aflate în formă bună și văd un meci echilibrat. Totuși, o văd favorită pe Ana Bogdan jucătoarea noastră fiind mai mobilă și mai bună în schimburile lungi. Este 5-a întâlnire directă între cele două jucătoare, iar Bogdan conduce cu 4-1, ultima victorie fiind în ianuarie tot pe hard. Mergem pe o cotă mare, victorie Ana Bogdan & over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Bogdan vs Anna Blinkova
Pronostic:
Ana Bogdan & peste 20.5 game-uri
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro