Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-o restanță din runda cu numărul 9 a Superligii. FCSB este cea mai în formă formație din prima ligă. A câștigat ultimele 5 partide și a ajuns la 35 de puncte, pe locul 4. Rezultatele au fost obținute cu un cuplu inedit de antrenori pe bancă, Leo Strizu „principal” în acte și Mihai Pintilii în postura omului care ia deciziile. Cei doi au probleme serioase de lot înaintea disputei de astăzi, de pe Arena Națională. Andrea Compagno și Darius Olaru, golgeterul și liderul de la mijlocul terenului, s-au ciocnit violent în meciul trecut, cel contra Chindiei, iar oficialii vicecampioanei au transmis că nu vor mai juca în anul 2022. Un alt detaliu inedit l-ar putea reprezenta suprafața de joc de pe Arena Națională. Ieri, acolo s-a jucat și meciul dintre Rapid și Petrolul. 

Pentru CFR Cluj și Dan Petrescu, gazonul prost ar fi o veste bună. Campioana este recunoscută drept o echipă luptătoare, una care se adaptează rapid la condițiile potrivnice. Calificată în primăvara Conference League și în sferturile Cupei României, gruparea „feroviară” este într-o poziție favorabilă și în campionat. Cu o victorie astăzi ar ajunge la 44 de puncte și ar egala liderul Farul în clasament. Nici Petrescu nu are întreg lotul disponibil. Printre absențele importante se numără fundașul central Kolinger, suspendat, și atacantul Debeljuh, în continuare accidentat. 

cota2.ro

Ultimul meci direct dintre FCSB și CFR Cluj disputat pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Alte informații și statistici interesante: 

• 5 rezultate de egalitate a înregistrat FCSB în acest sezon. CFR Cluj vine după o remiză, 1-1 în deplasarea de la Botoșani

• 35 de goluri a înscris FCSB în acest sezon, al doilea atac din campionat. CFR Cluj a marcat 33 de goluri, a treia ofensivă

• FCSB și CFR Cluj au cele mai valoroase loturi din Superligă. Bucureștenii sunt cotați la 35.83 milioane de euro, clujenii la 28.98 milioane de euro

• 94 de lovituri de la colțul terenului a avut FCSB în acest sezon. CFR Cluj a beneficiat de 91

• 232 de faulturia comis FCSB în acest sezon, CFR Cluj a faultat de 244 de ori

• 5 din ultimele 10 meciuri directe cu FCSB gazdă s-au încheiat la egalitate

• Formațiile antrenate de Dan Petrescu au întâlnit-o pe FCSB de 24 de ori în istorie. 9 dintre partide s-au încheiat la egalitate.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate în FCSB - CFR Cluj (X final) este @3.25.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
X final
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro