Ponturi Pariuri Tenis Anhelina Kalinina vs Clara Tauson

Superbet

Finala turneului de la Limoges, turneu de nivel Challenger desfășurat în sală, le pune față în față pe Anhelina Kalinina și Clara Tauson.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 25 ani, momentan pe locul 47 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. Anul acesta are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys. Aici a jucat foarte bine, fiind dominantă în toate partidele conta lui Monnet, Lym, Zhang și Blinkova.  Deși nu trimite mulți ași, Kalinina servește extrem de bine plasat, având o rată mare de conversie la primul serviciu. 

Clara Tauson este o jucătoare daneză de doar 19 ani, momentan pe locul 132 WTA. Ea este o jucătoare cu un potential enorm, campioană la Australian Open la junioare și câștigătoare deja a 2 titluri WTA, ambele pe hard și a numai puțin de 11 titluri ITF. Clara era mult mai sus în clasament, însă a jucat puțin în 2022 confruntându-se cu o accidentare. Chiar și așa, are victorii cu Bencic, Haddad Maia ori Kontaveit, iar în ultimul timp pare că își revine, având 16 victorii în ultimele 19 partide disputate. A câștigat luna aceasta un turneu de nivel inferior, la Selva Gardena.

Se întâlnesc două jucătoare bune pe hard, care au jucat foarte bine la acest turneu și văd un meci echilibrat. Ele s-au întâlnit acum 8 zile la Angers când am avut un meci cu 23 game-uri cu Kalinina victorioasă. Valorile sunt echilibrate, merg pe over. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anhelina Kalinina vs Clara Tauson
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.00
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro