Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Andrey Rublev

BETANO

În acest weekend în Emiratele Arabe Unite are loc un turneu demonstrativ la care participă, Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Cameroon Norrie și Borna Coric.

Mai jos aveți o scurtă analiză a meciului dintre Tsitsipas și Rublev, precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 4 ATP. El este de ceva timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. Anul acesta are numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Tsitsipas a câștigat Masters-ul de la Monte Carlo, titlu pe iarbă la Mallorca, a pierdut finalele la Rotterdam, Roma, Cincinatti, Astana și Stockholm a ajuns în semifinale la AO, Acapulco, Paris și Madrid. Chiar dacă este bun pe toate suprafețele, Stefanos preferă totuși zgura, suprafață pe care a obținut și cele mai mari victorii ale carierei. El a fost dominant contra lui Ruud, pierzând doar 4 game-uri.

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta a fost bun, având numai puțin de 4 turnee câștigate, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, dar și semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington și Astana. A avut o evoluție bună și la US Open când a pierdut în sferturi cu Tiafoe. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. A trecut aici de Coric și Alcaraz fără să piardă set.

Văd un meci echilibrat între doi jucători în formă bună, care s-au întâlnit de 3 ori în acest an și de fiecare dată a fost nevoie de set decisiv. Ei servesc bine și oferă puține șanse de break, astfel că este posibil să avem seturi cu prelungiri. Merg și astăzi pe over.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs Andrey Rublev
Pronostic:
Peste 23.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 6.16
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro