Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Botoșani

Superbet

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc în etapa cu numărul 21 din Superliga României, astăzi, de la ora 20:00. FCSB are șansa să încheie anul 2022 pe podium. A strâns 35 de puncte în primele 20 de runde, iar din momentul în care Mihai Pintilii a rămas responsabil de echipă lucrurile au mers ceas. Cu o singură excepție, eșecul suferit în urmă cu 4 zile în fața campioanei CFR Cluj, scor 0-1. Există ceva probleme de lot, accidentările lui Andrea Compagno și Darius Olaru, dar jocul prezintă și motive de optimism. Octavian Popescu și-a recăpătat încrederea, Andrei Vlad a fost senzațional în disputa cu trupa lui Dan Petrescu, iar Adrian Șut e tot mai autoritar la mijlocul terenului.

FCSB are și ascendentul moral în fața lui FC Botoșani. În urmă cu 11 zile, o echipă plină de juniori a bucureștenilor se impunea în Cupă, chiar în Moldova, cu scorul de 2-0. Gruparea patronată de Valeriu Iftime traversează o perioadă extrem de complicată. Ocupă loc de baraj în acest moment, cu doar 21 de puncte obținute în 20 de etape. Pe bancă au apelat la o soluție de avarie, Flavius Stoican, cel care lăsase Mioveniul pe ultimul loc. FC Botoșani a uitat să câștige în campionat. Ultimul triumf datează de pe 15 octombrie, 1-0 contra celor de la FCU Craiova.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de FCSB - FC Botoșani: 

• FCSB a câștigat 19 dintre cele 25 de meciuri directe cu FC Botoșani

• ultima deplasare a celor de la FC Botoșani a reprezentat și cea mai drastică înfrângere din istoria clubului, 0-8 pe terenul Farului

• 35 de goluri a înscris FCSB în acest sezon, al doilea atac din Superligă, după cel al Farului

• FC Botoșani are a doua cea mai modestă defensivă, 33 de goluri încasate

• 129 de ocazii de gol și-a creat FCSB în acest sezon, cele mai multe din Superligă. FC Botoșani e penultima în acest clasament, doar 66

• FCSB e lider și în ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 126. FC Botoșani a cadrat 71 de execuții

• 100 de cornere a obținut FCSB în acest sezon. FC Botoșani a avut 79 de lovituri de la colțul terenului

• Flavius Stoican a înfruntat FCSB de 12 ori în calitate de antrenor. A pierdut de 7 ori, a remizat de 3 și s-a impus doar în două rânduri.

Pe Superbet, cota pentru FCSB câștigă și se marchează în ambele reprize este @2.20. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs FC Botoșani
Pronostic:
1 & se marchează în ambele reprize
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro