Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Caroline Garcia

Fortuna

În această săptămână, în Emiratele Arabe Unite se dispută un turneu demonstrativ la care participă cele mai bune jucătoare din circuitul feminin . Mai jos aveți o scurtă analiză a meciului dintre Iga Swiatek și Caroline Garcia precum și pronosticul propus.

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până acum Iga a pierdut doar 6 meciuri, câștigând numai puțin de 8 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe toate suprafețele având un bilanț de 88% meciuri câștigate în acest sezon. 

cota2.ro

Caroline Garcia pare că a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 28 ani din Franța fiind una dintre cele mai bune sportive ale anului. Ea are o ascensiune impresionanta, urcând peste 65 poziții după ce a început anul în afara top 70. Garcia are în ultimele luni titlu la Bad Homburg, titlu la Varșovia, titlu la Cincinatti, semifinale la US Open și titlu la dublu la Roland Garros și a câștigat recent Turneul Campionilor. Asemenea adversarei sale, Garcia lovește mingea foarte puternic și își asumă multe riscuri. 

Iga Swiatek este sportiva anului și o văd cu prima șansă și astăzi. Chiar și la Turneul Campionilor , Iga a învins o clar pe Garcia cedând doar 5 game-uri într-o partidă disputată în condiții similare. Merg pe 2-0 la seturi pentru liderul mondial. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Iga Swiatek vs Caroline Garcia
Pronostic:
Iga Swiatek 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro