Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

299 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE la Burning Hot oferite de Superbet AICI

CFR Cluj și FC Hermannnstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în ultimul meci al anului 2022 din Superliga României. CFR Cluj încheie un an excepțional, unul în care a cucerit titlul, a ajuns în primăvara Conference League și s-a calificat în sferturile Cupei României. Trupa lui Dan Petrescu poate încheia și pe primul loc în Superligă, dar are nevoie de o victorie în fața lui Hermannstadt. „Feroviarii” au acumulat 44 de puncte în primele 20 de etape. Dan Petrescu poate etala o formulă apropiată de cea standard, una identică cu cea din victoria de săptămâna trecută din derby-ul cu FCSB, scor 1-0. 

FC Hermannstadt este o nou-promovată care și-a depășit de mult timp limitele. Sibienii au în continuare mari probleme financiare, dar se mențin la limita play-off-ului, pe locul 7, cu 30 de puncte strânse în 20 de runde. Vin însă după o serie nefastă, o singură victorie în ultimele 4 runde. Trupa pregătită de Marius Măldărășanu pornește și cu un dezavantaj moral în fața campioanei. Nu a câștigat niciuna dintre cele 7 întâlniri directe din istorie.

cota2.ro

• CFR Cluj a câștigat meciul din turul campionatului contra lui FC Hermannstadt, scor 3-2

• CFR Cluj are cea mai bună apărare din prima ligă, doar 18 goluri încasate

• CFR Cluj are și al 4-lea atac din competiție, 34 de goluri. În comparație, Hermannstadt a marcat doar 25 de goluri

• CFR Cluj a câștigat ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui Hermannstadt pe teren propriu

• 104 ocazii de gol și-a creat CFR Cluj în acest sezon. FC Hermannstadt e net inferioară, doar 69 de oportunități

• 95 de lovituri de la colțul terenului a obținut CFR Cluj în actuala ediție. Hermannstadt e inferioară și la acest aspect, 71 de cornere.

• 28.98 milioane de euro valorează lotul lui CFR Cluj, potrivit transfermarkt. Cel al lui Hermannstadt este cotat la 7.08 milioane.

Pe Superbet, cota pentru CFR Cluj câștigă oricare repriză este @1.33. 

299 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE la Burning Hot oferite de Superbet AICI

Aberdeen și Rangers se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 7 de Premiership, prima ligă a Scoției. Aberdeen, înființată în urmă cu 119 ani, este una dintre cele mai importante formații din istoria fotbalului scoțian. Are 4 titluri în palmares, dar vine după un sezon modest, doar locul 9. Instalarea lui Jim Goodwin pe banca tehnică a redresat situația, iar în acest moment, după 16 etape disputate din actuala ediție, ocupă locul 3, cu 25 de puncte. 

Rangers pare să piardă și în acest sezon lupta cu marea rivală Celtic. Formația unde este legitimat și Ianis Hagi, în continuare accidentat, ocupă poziția secundă în acest moment, cu 36 de puncte, 9 sub liderul Celtic. Rezultatele sub așteptări au dus la demiterea antrenorului Giovanni van Bronckhorst și înlocuirea lui cu Michael Beale. La debutul cu el pe bancă, formația din Glasgow s-a impus cu 3-2 contra celor de la Hibernian.

• Rangers a câștigat clar ultimul meci disputat contra lui Aberdeen, scor 4-1. Partida s-a jucat pe 29 octombrie 2022

• Rangers a marcat în ultimele 7 meciuri disputate pe terenul lui Aberdeen

• 22 de goluri a înscris Aberdeen în cele 8 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon

• Aberdeen și Rangers au câte un fotbalist în topul marcatorilor din primul eșalon. Miovski de la gazde și Colak de la oaspeți au marcat câte 11 goluri

• 3.3 goluri/meci e media atât în disputele lui Rangers din acest sezon, cât și în cele ale lui Aberdeen

• 19.81 ocazii de gol/meci și-a creat Rangers în acest sezon, lider în primul eșalon al Scoției. Aberdeen are o medie de 12.12 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.45. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Hermannstadt
Pronostic:
CFR Câștigă minim o repriză
Cota
1.33
Aberdeen vs Rangers
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro