Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Elena Rybakina

GetsBet

Continuăm ponturile de la turneul demonstrativ din Emiratele Arabe Unite cu meciul dintre Aryna Sabalenka și Elena Rybakina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 5 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, câștigătoare a numai puțin de 10 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani. Anul 2021 a fost cel mai bun al carierei, cu semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi și finală la Stuttgart, iar anul acesta are de asemenea rezultate mulțumitoare cu 3 finale pierdute la Turneul Campionilor, Stuttgart și Hertsogenbosch și semifinale la US Open, Roma și Cincinnati. Aryna are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic

cota2.ro

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani, clasată momentan pe locul 21 WTA. Ea este născută la Moscova, însă a preferat să reprezinte Kazakhstanul din motive lesne de înțeles. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele superioare la majoritatea turneelor la care a participat. 

Este a 4-a întâlnire între cele două jucătoare de fiecare dată având set decisiv. Văd un meci echilibrat și acum, ele fiind apropiate valoric, cu un stil de joc asemănător. Linia de 19.5 game-uri pare ușor de depășit. 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Aryna Sabalenka vs Elena Rybakina
Pronostic:
Peste 19.5 game-uri
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro