Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Nick Kyrgios

BETANO

World Tennis League este un turneu demonstrativ ce se desfășoară după niște reguli speciale (se dispută două seturi, iar în caz de egalitate se desfășoară super - tie-break) protagoniștii fiind împărțiți în echipe formate din jucători de top atât la masculin cât și la feminin.

Mai jos aveți o scurtă analiză a jucătorilor Novak Djokovic și Nick Kyrgios, precum și pronosticul aferent 

cota2.ro

Novak Djokovic este un jucător sârb de 35 ani, ce a terminat anul pe locul 5 ATP. Poziția sa nu este însă reprezentativă și este doar o consecință a faptului că a fost interzis la Australian Open și toate turneele americane inclusiv US Open, din cauza controverselor legate de vaccinarea anti Covid. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 90 titluri în carieră dintre care 21 de mare șlem. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon și Turneul Campionilor. Ieri a părut deconcentrat în meciul cu Zverev, pierzând cu 6-3, 6-4.

Nick Kyrgios este copilul rebel al tenisului mondial, un jucător extrem de talentat care îmbină spectacolul cu circul spre deliciul publicului. Fost număr 1 mondial la juniori, câștigător a 7 titluri ATP și o prezență constantă în anii trecuți în fazele superioare ale turneelor de hard, Kyrgios a jucat mai puțin în ultimii ani și s-a depărtat de primele poziții ATP . El este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, servind puternic și bine plasat, fiind aproape imposibil pentru adversari să returneze. Anul 2022 a fost cel mai bun din cariera sa, finală la Wimbledon, titlu la dublu la Australian Open, titlu la Washington și sferturi la US Open.

Nick Kyrgios se mobilizează bine în meciurile cu jucătorii de top, dorind mereu să demonstreze că are talentul necesar să fie în prim planul circuitului. Australianul l-a mai bătut de 2 ori pe hard pe Nole, iar așa cum l-am văzut ieri pe sârb că tratează turneul îi dau șanse lui Kyrgios la un set.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Nick Kyrgios
Pronostic:
Nick Kyrgios - minim un set
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro