Ponturi Pariuri Tenis Dominic Thiem vs Holger Rune

BETANO

World Tennis League este un turneu demonstrativ ce se desfășoară după niște reguli speciale (se dispută două seturi, iar în caz de egalitate se desfășoară super - tie-break) protagoniștii fiind împărțiți în echipe formate din jucători de top atât la masculin cât și la feminin.

Mai jos aveți o scurtă analiză a jucătorilor Dominic Thiem și Holger Rune, precum și pronosticul aferent.

cota2.ro

Dominic Thiem este fără îndoială unul dintre jucătorii care au marcat circuitul masculin în ultimii ani. Câștigător de US Open, de două ori finalist la Roland Garros și învingător în 17 turnee ATP, fostul număr 3 mondial se recuperează după o accidentare gravă care l-a ținut departe de terenul de joc peste un an. De la revenirea sa în luna martie, rezultatele sale nu au mai fost la același nivel, începutul fiind chiar dezastruos. Are semifinale la Gstaad, Gijon și Antwerp , sferturi la Bastad și finală în Challenger-ul de la Rennes, însă per total anul său este mult sub așteptări. 

Holger Rune este un un jucător danez de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 11 ATP, cel mai bun din cariera sa. El are o ascensiune fulminantă și deși a început anul în afara top 100 se apropie cu pași repezi chiar de top 10. Începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin 5 turnee Challenger, iar anul acesta s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen și Stockholm și mai ales Paris, acolo unde a trecut în finală de Djokovic. Din această toamnă el se pregătește cu Patrick Mouratoglu, iar de atunci performanțele sale au crescut exponențial, având doar 2 înfrângeri în ultimele 20 partide disputate.

Holger Rune a fost impresionant în sală pe finalul anului, reușind sa ajungă în finală în 4 din cele 5 turnee la care a participat și să învingă cei mai buni jucători din circuit. Il văd favorit și astăzi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dominic Thiem vs Holger Rune
Pronostic:
Holger Rune -1.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro