Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Iga Swiatek

BETANO

Cu speranța că meciul se va disputa, pentru astăzi vă propun un pronostic de la meciul dintre Iga Swiatek și Aryna Sabalenka, meci în cadrul World Tennis League, competiție demonstrativă ce se desfășoară după niște reguli speciale (se dispută două seturi, iar în caz de egalitate se desfășoară super - tie-break) protagoniștii fiind împărțiți în echipe formate din jucători de top atât la masculin cât și la feminin.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 5 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin, câștigătoare a numai puțin de 10 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani. Anul 2021 a fost cel mai bun al carierei, cu semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi și finală la Stuttgart, iar anul acesta are de asemenea rezultate mulțumitoare cu 3 finale pierdute la Turneul Campionilor, Stuttgart și Hertsogenbosch și semifinale la US Open, Roma și Cincinnati. Aryna are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. În primul meci aici a pierdut cu Rybakina după ce a câștigat primul set cu 6-0.

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până acum Iga a pierdut doar 6 meciuri, câștigând numai puțin de 8 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe toate suprafețele având un bilanț de 88% meciuri câștigate în acest sezon. În primul meci aici a invins-o fără drept de apel pe Caroline Garcia.

Iga Swiatek este o jucătoare serioasă și o văd dornică de revanșă după ce Sabalenka a bătut-o la Turneul Campionilor. Este a 5-a întâlnire directă între cele două anul acesta, iar Iga a câștigat 4. Merg pe 2-0 Swiatek. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aryna Sabalenka vs Iga Swiatek
Pronostic:
2-0 Iga Swiatek
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 5.25
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro