Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 22.31

Superbet

Sunderland și Blackburn Rovers se întâlnesc astăzi, de la ora 14:30, în etapa cu numărul 24 din Championship. Sunderland, club de mare tradiție al Angliei, cu 6 titluri în palmares, caută revenirea în elită. După două sezoane petrecute în al treilea eșalon, au facut un prim pas cu promovarea în Championsip. Trupa pregătită de Tony Mowbray ocupă locul 13 după primele 24 de runde, dar situația nu e alarmantă. Sunderland este la doar 3 lungimi de pozițiile de play-off.

Blackburn, triplă campioană a Angliei, pare să fi găsit formula ideală pentru a reveni în Premier League după o pauză de 12 ani. Instalarea danezului Jon Dahl Tomasson pe banca tehnică a transformat echipa într-o pretendentă la promovare. Ocupă în acest moment locul 3, cu 39 de puncte. Jocul nu este unul flamboaiant, dar impresionează prin eficiență.

cota2.ro

·      Sunderland a disputat două meciuri în ultimele două săptămâni, ambele GG: 1-1 cu Hull și 1-2 cu West Brom

·      31 de goluri a înscris Sunderland în acest sezon. Blackburn a punctat de 27 de ori

·      13-11 pentru Sunderland a fost raportul ocaziilor de gol în partida directă din turul campionatului, una câștigată de Blackburn cu 2-0

·      Blackburn dă al doilea golgeter al competiției, pe Ben Brereton Diaz, marcator a 9 goluri 

·      Blackburn sfidează orice logică în actuala stagiune. Deși are penultima medie din campionat la ocazii de gol, 9.26/meci, e pe podium în clasamentul real datorită unei eficiențe extraordinare.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.65.

--------------------------------------------

Crystal Palace și Fulham se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa de Boxing Day din Premier League. Vieira este un antrenor fericit. Palace a avut doar doi jucători la Campionatul Mondial, pe danezul Andersen și pe ghanezul Ayew. Ambii au părăsit competiția din faza grupelor și sunt reintegrați complet în angrenaj. Gruparea londoneză este într-o poziție relativ sigură în clasament, cu 19 puncte. Sunt 6 lungimi deasupra locurilor retrogradabile și 5 sub zona cupelor europene.

Fulham e decisă să pună capăt glumelor cu „ABBA”, un etern drum între primele două eșaloane. Nou-promovată în Premier League, gruparea pregătită de Marco Silva practică un fotbal pe alocuri entuziasmant, se ia la trântă cu toți adversarii, iar rezultatele sunt în consecință. Ocupă locul 9 în acest moment, cu 19 puncte.

·      Ultimele 3 amicale disputate de Crystal Palace în pauza provocată de Campionatul Mondial au fost GG: 2-1 cu Valladolid, 1-3 cu Napoli, 2-2 cu Trabzonspor

·      Fulham a disputat un singur test în această perioadă, 1-1 cu West Ham

·      24 de goluri a înscris Fulham în acest campionat, al 7-lea atac

·      Fulham a încasat 26 de goluri, cea mai slabă defensivă dintre primele 13 clasate din Premier League

·      Aleksandr Mitrovic, atacantul lui Fulham, a marcat 9 goluri în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor din Premier League

·      Zaha, golgeterul lui Palace din acest sezon, a punctat de 6 ori. În carieră are inclusiv două goluri în poarta lui Fulham. 

Pe Superbet, cota pentru ambele formații marchează (GG) este @1.75.

 Încasează 299 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi la SUPERBET prin Click AICI

Aston Villa și Liverpool sunt adversare în etapa de Boxing Day din Premier League, astăzi, de la ora 19:30. Aston Villa are o stagiune mult sub potențialul lotului, sub investițiile făcute și sub așteptările fanilor. Ocupă doar locul 12, cu 18 puncte și cu golaveraj negativ. Pauza provocată de Campionatul Mondial a reprezentat un bun prilej ca noul antrenor Unai Emery să își testeze ideile. Rezultatele nu au fost cele mai bune, două înfrângeri, o remiză și o victorie. La capitolul absențe îl putem aminti pe Emiliano Martinez. Portarul campioanei mondiale încă se reface, fiind și în vizorul lui Emery, deranjat de comportamentul de după finală. 

Liverpool nu își mai permite mulți pași greșiți dacă vrea să rămână în lupta pentru top 4 în Premier League. „Cormoranii” sunt la 7 puncte în spatele obiectivului în acest moment. Pentru trupa lui Jurgen Klopp va fi al doilea meci după finalul Mondialului. A mai pierdut în Cupa Ligii Angliei, scor 2-3, contra lui Manchester City. Managerul neamț primește însă întăriri. Van Dijk și Alexander-Arnold sunt apți de joc acum, iar Roberto Firmino așteaptă verdictul final al medicilor, având la rândul lui șanse să joace.

·      Liverpool a avut doar 7 fotbaliști la Campionatul Mondial din Qatar, cei mai puțini dintre formațiile cu pretenții la top 4. Golgeterii acestui sezon, Roberto Firmino (7 goluri) și Mohamed Salah (6 goluri), nu au fost prezenți

·      5 goluri și 2 pase decisive are Mohamed Salah în cele 7 meciuri jucate în carieră contra lui Aston Villa

·      17.14 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest sezon. E cea mai ridicată medie din Premier League, la egalitate perfectă cu Manchester City

  • 7.1 cornere/meci a obținut Liverpool în acest sezon, cea mai ridicată medie din Premier League. Aston Villa are 4.1 lovituri de la colțul terenului/partidă
  • 6.21 șuturi pe poartă/meci a expediat Liverpool în acest sezon. E cea mai ridicată medie din Premier League. 

 Pe Superbet, pariul special Liverpool va avea peste 3.5 șuturi pe poartă, Liverpool va marca peste 0.5 goluri și Liverpool va avea peste 4.5 cornere are cota @1.80.

 7 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA BETANO! ÎNCASEAZĂ-LE AICI!

Bari și Genoa se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în derby-ul etapei cu numărul 19 din Serie B. Bari arată încă o dată că banii te pot aduce rapid în lupta pentru promovarea din Serie B. Venită din al treilea eșalon, formația pregătită de Michele Mignani ocupă în acest moment locul 3, cu 30 de puncte, la doar 3 lungimi în spatele pozițiilor direct promovabile. Lotul gazdelor de astăzi are o medie de vârstă de 28.3 ani, de departe cel mai bătrân din întregul campionat.

După 16 sezoane consecutive petrecute în Serie A, Genoa a picat în al doilea eșalon. A reușit să păstreze un nucleu important de jucători, un lot mult peste nivelul competiției, cotat la 48.45 milioane de euro. Printre întăririle din acest sezon s-au numărat românii Radu Drăgușin și George Pușcaș. Numirea lui Alberto Gilardino pe bancă i-a fost benefică atacantului „tricolor”, sub comanda lui spărgând gheața în actuala stagiune. Genoa este pe 4 în acest moment, tot cu 30 de puncte.

• 13 goluri a primit Genoa în acest sezon, a doua cea mai bună defensivă din Serie B

• Genoa dă 2 oameni în primul 11 al celor mai bine cotați jucători din Serie B, pe fundașii Hefti și Drăgușin 

• Genoa NU a primit gol în ultimele 3 meciuri de campionat 

• 59.3% este posesia celor de la Genoa în acest sezon, cea mai ridicată din Serie B

• Genoa e lider și în clasamentul șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, o medie de 4.89 execuții/meci.

Superbet, cota pentru X2 și sub 3.5 goluri în meci este @1.67

 35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

Luton Town și Norwich City se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 24 din Championship. Luton Town, primul club profesionist înființat în Sudul Angliei, a ajuns la al patrulea sezon în Championship. Lotul cotat la 30 de milioane de euro este pregătit de la jumătatea lunii noiembrie de Rob Edwards, un tânăr manager galez trecut și pe la Watford. Gazdele de astăzi ocupă locul 15 în liga secundă engleză, cu 30 de puncte obținute în 22 de runde.

Norwich, retrogradată la finalul sezonului trecut din Premier League, are în continuare un lot extraordinar, cotat la 95 de milioane de euro. Misiunea revenirii pe prima scenă i-a revenit lui Dean Smith, cel care reușea acest lucru și cu Aston Villa în urmă cu câteva sezoane. Norwich este pe 5 în acest moment, loc de play-off, cu 35 de puncte.

·      Toate meciurile directe disputate în acest secol pe terenul lui Luton Town au fost GG

·      30 de goluri a înscris Norwich în cele 23 de meciuri disputate în acest sezon

·      Norwich are 2 jucători în top 16 golgeteri din Championship: Sargent (9 goluri) și Pukki (7)

·      13.56 ocazii de gol/meci și-a creat Norwich în acest sezon, a doua medie din Championship. Luton are o medie de 12.4w oportunități/partidă. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.60

 --------------------------------------

Arsenal și West Ham se întâlnesc în derby-ul etapei de Boxing Day din Premier League, astăzi, de la ora 22:00.

Arsenal are cel mai bun start din istorie în Premier League, mai bun chiar decât în sezonul „Invincibililor” lui Arsene Wenger. „Tunarii” au strâns 37 de puncte în primele 14 runde și au un avans consistent față de următoarea Manchester City, 5 lungimi. Arsenal nu a avut niciun jucător în finala Mondialului, așa că toți oamenii au revenit sub comanda lui Mikel Arteta. Singura pierdere în urma turneului din Qatar este Gabriel Jesus, accidentat.

West Ham, formație cu pretenții de cupele europene, nu a nimerit strategia în vară. Rezultatele pe plan intern sunt groaznice, doar 14 puncte strânse în 15 runde, locul 16 în Premier League. Marea problemă este că nici jocul trupei pregătite de David Moyes nu oferă prea multe speranțe, unul pur britanic, de multe ori întâmplător. Dovada e reprezentată de cele doar 12 goluri înscrise. 

·      Arsenal are al doilea cel mai bun atac din Premier League, 33 de goluri înscrise

·      Arsenal a câștigat ultimele 7 meciuri disputate pe teren propriu contra lui West Ham

·      Arsenal este neînvinsă pe Emirates în acest sezon. West Ham este dezastruoasă în deplasare, doar 4 puncte în 7 meciuri

·      Arsenal este coșmarul antrenorului David Moyes. I-a înfruntat de 39 de ori pe „tunari” și a câștigat în doar 4 rânduri.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Arsenal este @1.53.

RECOMANDARE STAKING

Pentru a vă spori șansele de câștig, vă recomandă să combinați recomandările pe bilete separate, câte două sau câte 3, în funcție de preferințe și de profilul de risc al fiecărui parior, iar varianta finală, cu toate cele 6 meciuri pe același bilet, să o jucați cu miză mult mai mică.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sunderland vs Blackburn
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.65
Crystal Palace vs Fulham
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.75
Aston Villa vs Liverpool
Pronostic:
SuperPariu (Vezi în articol)
Cota
1.80
Bari vs Genoa
Pronostic:
X2 & Sub 3.5 goluri
Cota
1.67
Luton vs Norwich
Pronostic:
GG sau Peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Arsenal vs West Ham
Pronostic:
1
Cota
1.53
SuperBonus vs Din partea casei
Pronostic:
5%
Cota
1.05
Cota finala: 22.31
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro