Ponturi Pariuri Tenis Chloe Noel vs Helena Mohamed

BETANO

În această perioadă de sărbători turneele importante sunt în pauză, majoritatea jucătorilor fiind în vacanța premergătoare turneelor de hard din Australia.

Vă ofer totuși un pronostic de la un meci din turneul ITF Monastir 15k, între Chloe Noel și Helena Mohamed.

cota2.ro

Chloe Noel este o sportivă din Franța de doar 18 ani, clasată pe locul 774 WTA. Ea a intrat de putin timp in competiția senioarelor și pare pe un drum bun, reușind să urce în 2022 peste 700 de poziții în clasament. Are semifinale la Santa Margarita de Montbui și victorii cu Palickova ori Hodzic, jucătoare mai bine clasate. Ea este o jucătoare puternică, care servește destul de bine.

Helena Mohamed este o jucătoare de 20 din Franța, fără clasament, care joacă extrem de puțin la profesioniști. In 2022 a jucat doar 10 partide în turnee mici, 8 dintre meciuri fiind pierdute cu 2-0 la seturi. Singurul turneu în care a trecut mai mult de un tur a fost tot la Monastir, când a profitat de retragerea Carolinei Romeo. Helena este o jucătoare slabă și are șanse minime să reușească ceva notabil în viitorul apropiat.

Chloe Noel este o jucătoare din noua generație franceză, care cu siguranță va mai urca în clasament odată cu înaintarea în vârstă. Ea întâlnește astăzi o amatoare și nu o văd să aibă probleme.  Merg pe o victorie scurtă. Recomand o miză redusă, nivelul competiției fiind destul de slab.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chloe Noel vs Helena Mohamed
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro