Ponturi Pariuri Fotbal Fenerbahce vs Hatayspor

GetsBet

Fenerbahce și Hatayspor se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 16 din prima ligă a Turciei. Fenerbahce așteaptă titlul cu numărul 20 în Turcia din anul 2014. Conducerea a jucat all-in în pauza dintre sezoane. L-a instalat pe banca tehnică pe experimentatul Jorge Jesus și a adus fotbaliști deja consacrați la nivel european, o investiție totală de 30 de milioane de euro. Astfel, sub comanda portughezului au sosit, printre alții, Joao Pedro, Joshua King, Michy Batsuhuayi sau Diego Rossi. Ei s-au alăturat unui lot deja mult peste media competiției, condus de Enner Valencia. Vârful din Ecuador este și golgeterul primei ligi în acest moment, 13 goluri și 4 pase decisive în dreptul lui. Valencia a avut și un Campionat Mondial deosebit, 3 goluri în faza grupelor. Fenerbahce este în cărți în lupta pentru titlu. Ocupă poziția secundă în acest moment, cu 29 de puncte, unul sub rivala Galatasaray. Vine însă după două înfrângeri consecutive, așa că fanii încep să își piardă răbdarea. 

Adversarul de astăzi este unul modest, Hatayspor, ocupanta locului 14, cu doar 15 puncte obținute în 14 etape. Echipa este pregătită de Volkan Demirel, fostul mare portar al Turciei și legendă chiar a adversarei de astăzi, Fenerbahce. Demirel nu a fost la fel de răsfățat de conducere, doar 500.000 de euro investiți în ultima perioadă de mercato. Lotul pe care îl are la dispoziție, cotat la 24.85 milioane de euro, este al 4-lea cel mai slab din campionat. 

cota2.ro

Fenerbahce a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Hatayspor sezonul trecut, 2-0 și 2-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Fenerbahce este neînvinsă în istoria înfruntărilor directe contra lui Hatayspor

• în pauza provocată de Campionatul Mondial, Fenerbahce a disputat 4 amicale. Le-a câștigat pe toate: 3-0 cu Salernitana, 4-2 cu Alanyaspor, 2-1 cu Villarreal și 3-1 cu Vallecano

• 36 de goluri a înscris Fenerbahce în acest sezon, de departe cel mai bun atac din campionat

• surprinzător, dintre cele 16 goluri primite de Fenerbahce în acest sezon, 11 au fost încasate în cele 8 partide disputate pe teren propriu

• Hatayspor a marcat în 3 din ultimele 4 deplasări din campionat

• Fenerbahce este cea mai eficientă formație din prima ligă a Turciei. 16% dintre ocaziile create au fost fructificate în goluri.

Pe GetsBet, cota pentru victoria lui Fenerbahce și ambele formații marchează (1 & GG) este @2.73.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Fenerbahce vs Hatayspor
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
2.73
Cota finala: 2.73
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro