Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Bournemouth

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea Londra și AFC Bournemouth se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 17 din Premier League.  Graham Potter și-a asumat o misiune complicată în momentul în care a preluat-o pe Chelsea de la Thomas Tuchel. Londonezii au șanse tot mai mici la o clasare în top 4 în Premier League, dar sunt datori să lupte. În acest moment ocupă doar locul 9, cu 21 de puncte obținute în 14 etape. Campionatul Mondial a adus o pauză nesperat de bună și a întrerupt o serie de 5 meciuri fără victorie. Din păcate, problemele continuă pentru Chelsea. Broja, Fofana și Kante au accidentări serioase și ies din calcule. Kovacic și Ziyech se odihnesc în continuare după finala mică jucată în Qatar, iar Chilwell și Kepa sunt incerți. 

Șansa lui Chelsea astăzi o reprezintă adversarul modest, nou-promovata Bournemouth. „Cireșele” au cel mai slab lot din Premier League, dar asta nu înseamnă că nu încearcă să joace un fotbal indiferent de adversarul pe care îl au în față. De la finalul lunii noiembrie, echipa este pregătită de Gary O'Neil, un manager în vârstă de doar 39 de ani. Situația în clasament este una acceptabilă, locul 14, cu 16 puncte obținute în 15 runde. Sunt în obiectivul stabilit la început, salvarea de la retrogradare.

cota2.ro

Cel mai recent meci direct dintre Chelsea și Bournemouth a fost un amical în iulie 2021. Londonezii se impuneau cu 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• Bournemouth a marcat în precedentele 4 meciuri disputate împotriva lui Chelsea

• Bournemouth are cea mai slabă apărare din Premier League, 32 de goluri încasate 

• Chelsea a pierdut un singur meci disputat în acest campionat pe Stamford Bridge. Bournemouth are o singură victorie pe teren străin

• 58.1% este posesia medie a lui Chelsea în acest sezon. Bournemouth este ultima la acest aspect, doar 38.5% de procente

• Bournemouth și-a creat cele mai puține ocazii de gol dintre participantele în actuala ediție de Premier League, dar e prima în clasamentul eficienței. 15% dintre oportunități au fost fructificate

• 849.50 milioane de euro valorează lotul lui Chelsea, potrivit Transfermarkt. Cel al lui Bournemouth este cotat la doar 179.90 milioane de euro.

Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Chelsea și ambele formații marchează este @3.45 și consider că merită să fie luată în calcul!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Bournemouth
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.45
Cota finala: 3.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro