Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Grigor Dimitrov

Superbet

United Cup este ultimul turneu al anului 2022 și deschide oarecum sezonul australian de hard, aici fiind prezenți câțiva dintre jucătorii de top ai circuitului, Nadal, Ruud, Zverev ori Tsitsipas. 

Mai jos aveți un pronostic pentru meciul dintre Stefanos Tsitsipas și Grigor Dimitrov însoțită de o scurtă analiză a celor doi jucători. 

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 4 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. Anul acesta are numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Tsitsipas a câștigat Masters-ul de la Monte Carlo, titlu pe iarbă la Mallorca, a pierdut finalele la Rotterdam, Roma, Cincinatti, Astana și Stockholm a ajuns în semifinale la AO, Acapulco, Paris și Madrid. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. A câștigat recent turneul demonstrativ din Emirate după victorii cu Norrie, Ruud și Rublev.  

Grigor Dimitrov este unul dintre foștii copii teribili ai circuitului masculin, un jucător extraordinar care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns la 30 ani, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. 

Stefanos Tsitsipas pare într-o dispoziție foarte bună de joc și îl văd mare favorit aici. Grecul a câștigat toate cele 3 partide directe disputate în acest an, două dintre ele de o manieră categorică. Dimitrov este un jucător bun, însă este destul de inconstant in ultimii ani, în special pe hard. Mergem pe un pariu combinat. 


*Meciul se dispută în data de 29.12.2022 ora 07.00.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Stefanos Tsitsipas vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Stefanos Tsitsipas & sub 22.5 game-uri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro