Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Stade Brest și Olympique Lyon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 16 din Ligue 1. Brest a fost una dintre revelațiile stagiunii trecute în Ligue 1, clasându-se pe locul 11, departe de zona periculoasă a clasamentului. Conducerea clubului s-a culcat pe o ureche, a investit doar puțin peste 5 milioane de euro în transferuri, iar acum tremură serios pentru salvarea de la retrogradare. Ocupă în acest moment locul 16, primul deasupra liniei. Din luna octombrie, echipa este pe mâna interimarului Bruno Grougi. 

Lyon a pornit în căutarea gloriei de altădată, dar încă e departe de obiectiv și de revenirea în cupele europene. Nici venirea legendarului Laurent Blanc pe bancă nu a redresat lucrurile. Asta deși lotul este unul excepțional. Doar în vară a fost întâlnit cu nume consacrate precum Alexandre Lcazette, Corentin Tolisso sau Nicolas Tagliafico. Lyon ocupă poziția a 8-a în prima ligă franceză, cu 21 de puncte obținute în 15 runde. Cea mai importantă absență este în continuare cea a fundașului central Jerome Boateng.

cota2.ro

• ultimele 7 meciuri directe dintre Brest și Lyon au fost GG

• Lyon a disputat 5 meciuri amicale în perioada Campionatului Mondial. 4 dintre ele au fost GG, celălalt fiind un eșec 0-3 contra lui Arsenal

• Brest a disputat două amicale în același interval, ambele pierdute la scor: 1-3 cu Rennes și 0-3 cu Osasuna

• 9 goluri și 3 pase decisive are Alexandre Lacazette, starul lui Lyon, în acest sezon. Ocupă locul 4 în clasamentul golgeterilor din Ligue 1

• 5.47 șuturi pe poartă/meci a expediat Lyon în acest sezon, locul 3 în Ligue 1. Brest are o medie de 3.47 execuții cadrate/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Brest - Lyon este @1.42. 

--------------------------------

Hibernian și Celtic sunt adversare astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 19 din Premiership, prima ligă a Scoției. Hibernian începuse surprinzător de bine campionatul, dar accidentările au zdruncinat întreg sistemul gândit de managerul Lee Johnson. În continuare lipsesc oameni de bază, inclusiv Martin Boyle, cel mai bine cotat fotbalist din lot. O altă absență de ultimă oră ar putea fi cea a fundașului-golgeter Ryan Porteous, aflat pe ultima sută de metri înaintea unui transfer în străinătate. Hibernian este prima sub zona play-off-ului în acest moment, cu 23 de puncte obținute în 18 runde. 

Celtic are un sezon istoric sub comanda lui Ange Postecoglou. A evoluat în grupele Ligii Campionilor, iar în campionat a câștigat 17 din primele 18 partide, fiind lider detașat, cu 9 puncte peste rivala Rangers. Campioana Scoției a avut 4 fotbaliști la Campionatul Mondial. Toți sunt acum în programul normal al echipei, gata de joc. Printre ei se numără și Cameron Carter-Vickers, liderul defensivei. 

• Celtic a spulberat-o pe Hibernian în primul meci direct din acest campionat, scor 6-1

• în ultimele 7 meciuri directe, Hibernian nu a marcat niciodată mai mult de un gol în poarta lui Celtic

• Celtic are cel mai bun atac din Premiership, 57 de goluri marcate, dar și cea mai bună defensivă, doar 15 goluri încasate în 18 runde

• Celtic are victorii pe linie în meciurile jucate pe teren propriu în acest campionat

• Hibernian are cea mai mică rata de conversie a ocaziilor în acest sezon, doar 22%

• Hibernian e cea mai agresivă echipă din Scoția, 237 de faulturi comise

• doar 2 lovituri de la colțul terenului a obținut Hibernian în meciul pierdut în acest sezon contra lui Celtic.

Pe Superbet, SuperPariul Hibernian marchează sub 1.5 goluri și Hibernian va avea sub 5.5 cornere este @1.40. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brest vs Lyon
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Hibernian vs Celtic
Pronostic:
Hibernian sub 1.5 goluri & sub 5.5 cornere
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: 9.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro