Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

Superbet

Sivasspor și Galatasaray se întâlnesc astăzi, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 16 din prima ligă a Turciei. Sivasspor este una dintre reprezentantele Turciei în cupele europene. Formația antrenată de Riza Calimbay a impresionat, reușind să câștige grupa G din Conference League, una din care au mai făcut parte CFR Cluj, Slavia Praga și FC Ballkani. În campionat, situația este una complicată, doar locul 17, cu 14 puncte obținute în 15 runde. Pauza pricinuită de Campionatul Mondial pare să fi așezat lucrurile la o echipă cu destule vedete, fotbaliști ofensivi precum Ahmed Musa, Max Gradel, Clinton Njie sau Mustapha Yatabare. Sivasspor a câștigat toate cele 3 meciuri amicale jucate în timpul turneului din Qatar. După reluare a obținut două victorii oficiale, 5-2 cu Erokspor în Cupă și 2-1 cu Kasimpasa în campionat. 

Galatasaray, cea mai titrată echipă din istoria Turciei, cu 22 de campionate în palmares, este implicată în lupta la titlu și în actuala stagiune. A strâns 30 de puncte în primele 14 runde, iar o victorie asta ar duce-o în fruntea clasamentului, peste rivala Fenerbahce. Strategia clubului a fost schimbată radical în vară. Procesul de întinerire a fost abandonat, printre „victime” fiind inclusiv Cicâldău și Moruțan. În locul lor au sosit adevărate staruri internaționale, precum Mauro Icardi, Lucas Torreira, Leo Dubois, Haris Seferovic sau Dries Mertens. 

cota2.ro

• Sivasspor a câștigat ultimul meci direct disputat contra lui Galatasaray, scor 3-2

• 18 din ultimele 20 de meciuri directe dintre Sivasspor și Galatasaray au fost GG

• Sivasspor a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 6 meciuri

• 18.86 ocazii de gol/meci și-a creat Galatasaray în acest sezon, de departe cea mai ridicată medie din prima ligă a Turciei

• Galatasaray conduce și ierarhia șuturilor expediate pe spațiul porții, o medie de 6.71 execuții/meci. În cazul celor de la Sivasspor, media este de 3.93 șuturi pe poartă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.42.

----------------------------------------------

Betis Sevilla și Athletic Bilbao sunt adversare astăzi, de la ora 20:15, în etapa cu numărul 15 din La Liga. Betis Sevilla are obiectiv și în acest sezon o clasare în top 4 și calificarea în grupele Ligii Campionilor. Andaluzii au ajuns deja la 3-lea sezon cu Manuel Pellegrini pe bancă. Stilul de joc este unul bine înrădăcinat, o echipă de posesie. După 14 runde disputate din actuala stagiune, Betis ocupă locul 6 în campionat, cu 24 de puncte. 

Trupa din Sevilla e la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, Athletic Bilbao. Bascii sunt deasupra datorită golaverajului superior. Revenirea lui Ernesto Valverde în postul de antrenor se dovedește alegerea ideală. Și lotul, unul cotat la 224 de milioane de euro, oferă soluții. Cei mai valoroși fotbaliști sunt frații Williams, Inaki și Nico, și portarul Unai Simon, toți cotați la 25 de milioane de euro. 

• Betis și Bilbao au câte 3 remize în cele 14 meciuri disputate în actualul campionat

• în 8 dintre cele 14 meciuri jucate de Betis în acest sezon s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• 6 dintre cele 14 meciuri jucate de Bilbao în acest sezon au fost X la pauză

• 52.4% este posesia medie a celor de la Bilbao în acest sezon. Betis e aproape, o poesie medie de 51.1%

• Bilbao impresionează din punct de vedere ofensiv în acest sezon, o medie de 15.57 ocazii de gol/meci. Doar Barcelona și Real Madrid îi sunt superioare

• Betis impresionează prin eficiență și prin organizarea defensivă. Cu cele 17 goluri marcate a obținut 24 de puncte

• 3 din ultimele 5 meciuri directe disputate pe Estadio Benito Villamarín s-au încheiat la egalitate.

Pe Superbet, cota pentru pauză sau final X (PsF X) este @1.67. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sivasspor vs Galatasaray
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Betis Sevilla vs Athletic Bilbao
Pronostic:
PSF X
Cota
1.67
Cota finala: 2.37
Profit: 6.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro