Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Alexander Bublik

BETANO

United Cup este ultimul turneu al anului 2022 și deschide oarecum sezonul australian de hard, aici fiind prezenți câțiva dintre jucătorii de top ai circuitului, Nadal, Ruud, Zverev ori Tsitsipas, reprezentând țările lor.

Pentru vineri dimineață vă ofer un pronostic cu șanse foarte mari de reușită pentru meciul dintre Stan Wawrinka și Alexander Bublik. 

cota2.ro

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Stan Wawrinka a ajuns la 37 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. El este bun pe hard acolo unde își pune în valoare loviturile puternice și serviciul bine plasat, iar anul acesta are câteva victorii impresionante cu Medvedev, Ruud,  Berrettini ori Rublev.  

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 37 ATP, unul dintre cei mai spectaculosi jucători din circuitul masculin. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite foarte mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Anul acesta are 3 finale, 1 câștigată la Montpellier și 2 pierdute la Metz și Newport.

Alexander Bublik mi se pare cel mai inconstant jucător din circuit, un jucător "all in" pentru care nu există mari diferențe între primul și al doilea serviciu. El este alături de Isner, Opelka și Cressy jucătorul care trimite cei mai mulți ași, dar comite de asemenea exasperant de multe duble greșeli. În meciul direct dintre cei doi disputat pe zgură în luna Mai, am avut 18 ași și 11 duble greșeli. Stan Wawrinka trimite la rândul său destul de multi ași pe hard. Peste 10.5 ași + duble greșeli în primul set. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stan Wawrinka vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 10.5 ași +duble greșeli în primul set
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 5.46
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro