Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.95

BETANO

Încheiem un an extrem de profitabil cu 9 luni din 9 "verzi", a 10-a în pending, și peste 300 unități profit în ceea ce privește pronosticurile din tenis. 

Mai jos aveți un bilet cu șanse bune de reușită de la United Cup, ultimul turneu al anului 2022 și cel care deschide oarecum sezonul australian de hard. La această competiție inter-țări participă mulți jucători de top atât de pe tabloul masculin cât și de pe cel feminin. 

cota2.ro

Rafael Nadal - Cameron Norrie 

Rafael Nadal încheie un an complicat în care s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate însă a rămas la cel mai înalt nivel. Ajuns la 36 ani, el este văzut de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, un jucător care în ultimele două decenii a marcat lumea tenisului, în special pe zgură. El deține recordul de 22 turnee de mare șlem câștigate și are de-a lungul carierei numai puțin de 92 de titluri ATP. Anul acesta a jucat destul de puțin, dar a obținut 4 trofee importante, la Australian Open, Roland Garros Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. 

În vârstă de 26 de ani, Cameron Norrie se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și a progresat enorm în ultimul an, reușind să câștige 4 titluri și să joace alte 5 finale în decursul unui singur an calendaristic. Deși nu este un specialist pe hard, Norrie servește destul de puternic și vine de asemenea mult la fileu, fiind un jucător căruia îi plac schimburile lungi. Anul acesta are semifinale la Wimbledon și sferturi la US Open, performanțe care spun multe despre nivelul său.

Norrie nu i-a luat niciodată set lui Nadal însă de această dată îl prinde pe spaniol într-o perioadă mai puțin fastă și poate profita. Nadal a jucat doar 5 meciuri în ultimele 3 luni, singurul adversar pe care l-a învins fiind Casper Ruud. Văd un meci echilibrat.  

7 BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE LA BETANO! ÎNCASEAZĂ-LE AICI!

Borna Coric - Francisco Cerundolo 

Borna Coric a fost la un moment dat una dintre marile speranțe ale circuitului, un jucător extrem de talentat care a suferit însă enorm din cauza accidentărilor. Câștigător a trei turnee la Cincinnatti, Halle și Marrakech, Borna a lipsit de pe teren mai mult de 1 an revenind însă puternic în 2022. După rezultate mai modeste de la revenire, Coric și-a regăsit plăcerea de a juca și a câștigat anul acesta Challengerul de la Parma și turneul de la Cincinatti, reușind victorii cu Musetti, Nadal, Bautista Agut, Auger Aliassime, Cameron Norrie ori Hurkacz.

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 24 ani, clasat pe locul 30 ATP. El este un jucător de perspectivă, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 13 turnee mici de nivel Futures, ITF și Challenger. La nivel ATP are un titlu câștigat, la Bastad, însă perspectivele sale sunt bune. 

Cei doi s-au întâlnit cu 3 luni in urmă, când Coric s-a impus în 2 seturi și îl văd mare favorit aici. Pe hard croatul este mult mai solid, forma il recomandă și voi pe victoria lui. 

Iga Swiatek - Yulia Putintseva

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până acum Iga a pierdut doar 6 meciuri, câștigând numai puțin de 8 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe toate suprafețele având un bilanț de 88% meciuri câștigate în acest sezon. 

Yulia Putintseva este o jucătoare de 27 ani din Kazakhstan, momentan pe locul 51 WTA. Ea este o jucătoare bună, însă îi lipseste stăpânirea de sine necesară marii performanțe fiind o jucătoare extrem de inconstantă și temperamentală. Forma sa este slabă, are înfrângeri cu jucătoare inferioare precum Chirico, French ori Parrizaz Diaz. Merg pe o victorie clară pentru Iga Swiatek.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Cameron Norrie
Pronostic:
Cameron Norrie +5.5 game-uri
Cota
1.35
Iga Swiatek vs Yulia Putintseva
Pronostic:
Sub 19.5 game-uri
Cota
1.55
Borna Coric vs Francisco Cerundolo
Pronostic:
Borna Coric -1.5 game-uri
Cota
1.41
Cota finala: 2.95
Profit: 19.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro