Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Aston Villa

BETFAIR SPORTSBOOK

Prima zi din 2023 vine cu multe meciuri în Ligue 1, inclusiv cu derby-ul de clasament dintre Lens și PSG, dar și cu două partide din Premier League.

Tottenham primește vizita lui Aston Villa, într-un duel care se anunță extrem de încins, în timp ce Nottingham va da piept cu Chelsea.

cota2.ro

Dar noi vom discuta acum mai mult despre partida care va avea loc la Londra, acolo unde Tottenham va dori să-și păstreze locul 4, de Liga Campionilor, și după această etapă.

În vizită, așa cum am spus, vine Aston Villa, echipă care a pierdut în etapa de Boxing Day pe teren propriu cu Liverpool, scor 1-3. Nici pentru Tottenham n-a fost mai multă bucurie de Crăciun, asta pentru că Spurs abia a scos o remiză la Brentford, 2-2, după ce elevii lui Conte au fost conduși cu 2-0.

Astfel, în prima zi din 2023, Tottenham și Villa sunt obligate să facă puncte. Londonezii pentru că simt tot mai tare presiunea lui Liverpool și United pentru locul de UCL, în timp ce Aston Villa speră să se îndepărteze rapid de zona nisipurilor mișcătoare și să pună suficient de multe puncte la adăpost pentru a avea un 2023 liniștit.

  • Tottenham n-a bifat nicio remiză pe teren propriu în acest sezon: 6 victorii și 2 înfrângeri - 21 goluri marcate și 11 goluri primite;
  • Villa e mai mult sparring-partner în meciurile de deplasare: doar 5 puncte strânse, 1 singur succes, 2 remize și 5 înfrângeri. Cinci goluri marcate și 16 goluri încasate;
  • Duelurile directe aduc goluri multe: în sezonul trecut Tottenham a câștigat ambele meciuri: 4-0 și 2-1. Ultimele 9 dueluri directe au adus minimum 2 reușite;
  • Dar pe lângă goluri, meciurile dintre Spurs și Aston Villa aduc și multă agresivitate, faulturi și cartonașe: 26 de faulturi și 5 cartonașe galbene a avut ultimul meci direct, în timp ce ultimul meci cu Tottenham gazdă și Villa musafir s-a terminat așa: 3 galbene și 25 de faulturi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Tottenham vs Aston Villa
Pronostic:
Emil Hojbjerg primește un cartonaș
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro