Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Kyle Edmund

Superbet

Primul pronostic al anului vine de la Adelaide, primul turneu pe hard premergător Australian Open și vizează meciul din turul 1 dintre Jannik Sinner și Kyle Edmund.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul.

cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu. Jannik are deja 6 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent anul in 2021 la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Anul trecut a fost complicat pentru el, acuzând multe probleme fizice, însă chiar și în aceste a avut o rată de peste 75% meciuri câștigate, titlu la Umag și performanțe bune în majoritatea turneelor la care a luat parte.

Kyle Edmund este un jucător britanic de 27 de ani, momentan pe locul 581 ATP. Această poziție nu6 reprezintă însă valoarea sa, el fiind un mare talent, fost număr 14 mondial, câștigător a 2 turnee ATP și 6 Challenger și semifinalist la Australian Open. Edmund a suferit în 2020 o accidentare gravă care l-a ținut în afara circuitului peste 18 luni, el luând în calcul chiar retragerea din tenis. Este de urmărit dacă el va reuși să ajungă din nou la nivelul din perioada 2016-2020 când a stat în top 100 luptând de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit.

Jannik Sinner este unul dintre jucătorii solizi din circuit, oferind rar surprize neplăcute. Il văd mare favorit aici și nu cred că va avea probleme în fața unui jucător care a jucat mai puțin de 10 meciuri în ultimii aproape 3 ani și care încearcă ușor ușor să revină la nivelul de altădată. Mergem pe under 20.5 game-uri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jannik Sinner vs Kyle Edmund
Pronostic:
Sub 20.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro