Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego

BETANO

Vă ofer un alt pronostic de la turneul ATP disputat pe hard la Adelaide, acolo unde în primul tur avem meciul dintre Daniil Medvedev și Lorenzo Sonego. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și opțiunea de pariere pentru acest meci.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 26 ani, fost lider mondial, momentan pe locul 7 ATP. El vine dupa un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul trecut a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind sub așteptări. 

Lorenzo Sonego este un italian de 27 ani, clasat pe locul 45 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este bună și vine aici după 2 victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov. 

Daniil Medvedev este clar favorit, însă Lorenzo Sonego nu este nici pe departe un adversar slab. El returnează bine și poate face o figură frumoasă în acest meci. Cota pentru Sonego să facă minim un break imi pare un value bet.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Lorenzo Sonego - peste 0.5 break-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.85
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro