Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.78

Superbet

A treia zi din 2023 vine, din nou, cu meciuri suficient de multe în oferta caselor de pariuri, continuându-se astfel maratonul început în finalul lui 2022 și continuat cu brio și în noul an.

Se joacă în Premier League, în Ligue 1, dar se va juca și în Cupa Spaniei azi, însă noi ne ținem de surprize și alegem ceva mai special pentru ziua de marți. Un duel din Egipt și un altul din Turcia.

cota2.ro

ISMAILY - NATIONAL BANK EGIPT (19:00) - Etapa a 11-a din prima ligă egipteană le pune față în față pe Ismaily, formație aflată pe ultimul loc și pe băieții de la National Bank Egipt, care nu se simt nici ei prea bine, însă sunt ceva mai sus, pe locul 13. Diferența între cele două formații este, totuși, de doar 3 puncte.

  • 1 victorie în 10 etape are Ismaily, formație care a mai bifat 3 remize și 6 înfrângeri. Deși e pe ultimul loc, Ismaily nu are nici cea mai slabă apărare, dar nici cel mai slab atac.
  • Bancherii au 2 succese și 3 remize în zona de pozitiv, dar au adunat deja și 5 eșecuri. 10 goluri marcate, medie de 1 gol înscris pe meci, dar și 13 goluri primite, apărare la fel ca adversarii de azi.
  • Referitor la forma de moment, Ismaily are 2 înfrângeri consecutive, în timp ce oaspeții de azi vin după un succes obținut pe teren propriu cu Arab Constructors.
  • Ultimele 2 întâlniri directe au adus goluri. 2-2 în ultima partidă din campionat și 1-1 în cel mai recent meci de cupă.

ANTALYASPOR - FENERBAHCE (19:00) - Tot de la ora 19:00 se joacă și în Turcia duelul dintre Antalyaspor și Fenerbahce. Gazdele sunt abia pe locul 14, cu 16 puncte, în timp ce Fenerbahce continuă lupta pentru șefie cu Galatasaray, dar Fener are un punct în minus.

  • După 2 înfrângeri la rând, Fenerbahce pare că a revenit la normal: succes clar cu Hatayaspor, 4-0.
  • Antalyaspor bifase 3 succese la rând care o ridicaseră de pe locurile de retrogradare, dar acum a legat două înfrângeri și e la doar un punct de pozițiile retrogradabile direct.
  • În sezonul trecut, Fener i-a luat 4 puncte lui Antalyaspor. Victorie pe teren propriu, 2-0, și egal pe arena unde se va juca și azi, 1-1.
  • 12 goluri a înscris Antalyaspor în cele 8 meciuri disputate acasă, perioadă în care a și încasat 14 goluri. Se pot juca fără probleme și selecții în zona de goluri, asta pentru că Fenerbahce marchează de zor și în deplasare: 16 reușite în 6 meciuri!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ismaily vs National Bank Egipt
Pronostic:
Peste 0,5 goluri repriza 1
Cota
1.50
Antalyaspor vs Fenerbahce
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 2.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro